Roditelji Tatina zona 12. svibnja 2015.

'Klinci su odlično prihvatili moju drugu suprugu, kao i ona njih'

tomislav pavlović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S mladim tatom Tomislavom Pavlovićem, pobjednikom kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', pričali smo o njegovoj obitelji te najljepšim i najtežim trenucima roditeljstva

Tomislav Pavlović, pobjednik kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', ima 32 godine i tri sina: najstariji Filip ima 9 godina, Oliver 6, a najmlađi Viktor samo 7 mjeseci. Uz to, sa suprugom Marisom očekuje još jedno dijete.

tomislav pavlović | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

"Supruga je trudna skoro pet mjeseci, termin je 30. 10. 2015., ali još ne znamo spol. Jako se veselimo i molimo da sve bude u redu." Simpatični Tomislav kroz šalu kaže da priželjkuju curicu, ali očekuju dečka.  

'Biti otac je privilegija'

Tomislavu je ovo drugi brak. Filipa i Olivera ima iz prvog braka, a malog Viktora iz braka sa sadašnjom suprugom Marisom. Prvi put je postao otac neplanirano, s 24 godine. "Očinstvo mi nikad nije teško padalo jer je to nešto što najduže znam da želim. Svim srcem! Uživam biti otac i smatram da je to privilegija." 

Nakon raspada prvog braka, djeca su boravila jednako s njim i s majkom. Tu i tamo su mu u brizi o djeci pomagali baka i djed, a kaže da mu se nikad nije bilo lako odvojiti od sinova: "Imao sam osjećaj da propuštam dragocjene trenutke. Kad želiš biti roditelj i to ti se ostvari, nema veće sreće. Onda dođu trenuci kad je logično da su ti tu i djeca -  kad dođeš s posla, kad je vikend, blagdan ili kad se probudiš... a oni nisu tu. E, to mi je najteže."

Onda je došla Marisa...

Tomislav zna točan datum kad je upoznao Marisu: 7.10. 2010. Nije imao nikakve 'kočnice' i odmah se zaljubio u nju, ali je znao da će neće biti lako. "Potrebno je puno ljubavi, vjere i razumijevanja da jedna žena sve to prihvati i daje cijelu sebe u sve to. Mislim da je u jednu ruku, ako ne i dvije, njoj teže nego meni i ne drži se sa strane kao neki promatrač. Ona je predivna, emotivna, zaštitnički nastrojena žena, prava majka. Kao supruga, da ni ne pričam. Klinci su je odlično prihvatili, kao i ona njih."

maćeha, knjiga | Author: Promo Foto: Promo

Maćeha

Janko Matko

Može li nova ljubav ispuniti slomljeno i neutješno srce nesretnog čovjeka, saznajte u romanu "Maćeha" Janka Matka. Nakon vjenčanja Ljubica je Luki rodila četvero djece. Nažalost, jednog dana Ljubica je pala u hladnu rijeku i teško se razboljela te je ubrzo umrla. Luka je bio neutješan, no njegovi bližnji uvjerili su ga da bi se trebao ponovno oženiti i pronaći ženu koja bi djeci bila dobra maćeha... 

Roman Maćeha potražite u prodaji na svim kioscima i na mondo.hr za samo 39,90 kn. Informirajte se o svim izdanjima putem Facebook stranice www.facebook.com/vecernji.shop

Kad je Marisa postala dio njihove obitelji, Filip je imao 4 godine i odmah se stvorila ljubav, a Oliver je praktički odrastao i odrasta u takvoj situaciji. Kad su saznali da će dobiti četvrtog brata ili sestru bili su oduševljeni. "Stariji klinci su jako pozitivno reagirali i stvarno su sretni. Filip voli male klince i stalno smišljaju razna imena."

'Mala razlika je teža za nas, ali bolja za djecu'

Marisa i Tomislav su svjesni da će između Viktora i bebe koja dolazi biti mala razlika i da će se u početku mučiti s pelenama i spavanjem, ali kaže da imaju puno ljubavi za njih, pa će im to sigurno lakše pasti.

tomislav pavlović | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Ova skladna obitelj uživa u čestim šetnjama, parkovima, druženju s ostatkom obitelji. "Klinci imaju puno bratića i sestrični, često idemo jedni drugima u posjet, igramo društvene igre i uživamo."

Za kraj smo pitali Tomislava ima li kakvu poruku za ostale tate, a on je iskreno odgovorio: "Budite svjesni da su nam djeca samo posuđena i iznad svega blagoslov. Budite im očevi kakve bi vi željeli imati."

Tomislav Pavlović: Budi otvoren i izađi iz okvira svoje kuhinje

Lako je biti otac, ali nije lako biti tata

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.