Roditelji Tatina zona 19. veljače 2024.

Dječak izašao iz auta i legao na pod. Reakcija tate je sve nasmijala

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Društvenim mrežama kruži video koji, osim što će izazvati smijeh, roditelje će podsjetiti na njihove frustracije vezane uz malu djecu. Video je brzo postao viralan, prikupivši više od 1,4 milijuna lajkova i preko 20.000 komentara.

Na snimci koje je objavljena na Instagramu pokazuje se situacija u kojoj je otac doživio neobičan trenutak sa svojim dvogodišnjim sinom tijekom obavljanja svakodnevne kupovine. Nakon što su stigli na odredište i otac je parkirao auto, sin je, iz nekog razloga bijesan na oca, odlučio leći na asfalt pored vozila kao oblik protesta. Umjesto uobičajenih reakcija poput plača ili vikanja, dječak je ostao smiren, očekujući da će ga otac na kraju ipak podići i odnijeti unutra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

Čini se da je ovo uobičajeno ponašanje mališana. Naime, otac je vrlo smireno uzeo vrećice iz auta, a kada je vidio da dječak ne mijenja namjeru, jednostavno ga je uhvatio za prednji dio jakne i nosio kući kao jednu od vrećica iz trgovine. Zanimljivo je bilo vidjeti kako dječak na to nije pružao otpor, što bi moglo upućivati da su ovakvi događaji postali rutina njihovih povrataka iz trgovine.

Ova situacija ne samo da ukazuje na izazove roditeljstva i odgoja, već pokazuje i kako neki roditelji uspijevaju pronaći smirenost i kreativan pristup u svakodnevnim iskušenjima s djecom.

plač bijes dijete Možda te zanima... Terrible twos: Oprez, stiže dvogodišnjak! Vrtić
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.