Roditelji Tatina zona 05. studenoga 2019.

9 mjeseci nakon rođenja sina, Richard Gere i supruga očekuju drugo dijete

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U rujnu prošle godine, potvrdila je prvu trudnoću, nakon što se udala za Richarda Gerea. Naknadno je podijelila fotografiju na kojoj joj Dalai Lama dodiruje trbuh i daje blagoslov

Alejandra Gere, supruga holivudskog glumca Richarda Gerea trudna je s drugim djetetom, prenosi Daily Mail.

Prinova dolazi samo 9 mjeseci nakon rođenja njihova prvoga sina. Gere, poznat po mnogobrojnim ulogama među kojima je i ona u Zgodnoj ženi, iz prošloga braka već ima sina starog 19 godina, Homera Jamesa Gerea, s bivšom suprugom Carey Lowell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is their story..... #richardgere #openarms

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Alejandra je također već mama šestogodišnjaka Alberta sa svojim bivšim suprugom Govindom Freidlandom.

U rujnu prošle godine, potvrdila je prvu trudnoću, nakon što se udala za Richarda Gerea. Naknadno je podijelila fotografiju na kojoj joj Dalai Lama dodiruje trbuh i daje blagoslov.

U intervjuu koji je Gere dao za Hola! rekao je "najsretniji sam čovjek na svijetu, a kako i ne bih bio. Vjenčan sam za prekrasnu, humorističnu ženu koja se zalaže za pomaganje drugim ljudima i odlična je majka."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Soy muy feliz! ❤️ ... I’m so happy! #happygirl

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Gere je u intervjuu za britanske novine, uoči rođenja prvog djeteta njega i Silve, dječaka Alexandera, rekao da se "nimalo" ne brine oko toga da će postati roditelj u starijim godinama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.