Roditelji Tata i beba posebna je veza 13. listopada 2019.

Tata Joško ima najbolje večernje rituale za uspavljivanje mališana

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Joška Čulinu, finalista u kategoriji Tata uspavljivač i glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe.

Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata uspavljivač i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Ovaj tata ima strpljivost ribiča i smirenost jogija. Nije važno koliko sati tihog pjevušenja i nježnog ljuljuškanja je potrebno za bebin miran san. Pozavidio bi mu i Kapetan Zaspan.

Za tatu Joška Čulinu glasuj klikom na Like!

Joško Čulina

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Da na poseban način pohvalim svoga muža, ovim putem jedinstvena prilika mi se pruža. Znam da vam odabir neće biti lak, jer najviše na svijetu svoje dijete voli svak. Ali zbog svakog uspavljivanja i neprospavane noći, nadam se da će ova titula na adresu moga supruga doći. Za svaki osmijeh koji je našoj djeci dao i za svaku suzu koju im je obrisao. Ponosni smo roditelji tri mala zlata, a moj Joke zaista je tata od formata.

U ulozi tate dobro se snašao od prvog dana, ništa mu nije teško, sve odradi spretno i vješto. Da vam odluku olakšam barem malo, navest ću vam tri razloga zašto mi je do titule super tate uspavljivača toliko stalo:

1. Kad se djeca s tatom igraju ili na spavanje kreću, trenutci su to za iskrenu radost i sreću. Sad već imaju i večernje rituale, a ja sve ponosno gledam sa strane. Iza večere, slijedi kupanje i oblačenje pidžame bez puno drame. Starijih dvoje ušuška u krevet, skoro uvijek oko devet. Nakon toga slijedi priča za laku noć, iza koje san brzo će doći. A najmanji mezimac voli da zaspe na rukama svoga tate, to su uspomene za cijeli života date. Ako treba ustane i po noći, jednom će i isprekidani san kraju doći.

2. Naš tata je imao teško djetinjstvo, rano je ostao bez oca i cijeli život je želio samo jedno, da nadoknadi svojoj obitelji sve iz djetinjstva propušteno. Nije imao ni sestre ni brata, uvijek mu je falio njegov tata. Zato sada uživa u svemu s našom djecom, u igri s lutkicom kao i s loptom. A uspavljivanje ga posebno veseli, poljubac u čelo svakom udijeli. Desi se ponekad i noćni tulum, ali uvijek daje svoj maksimum. 

3. Čim ovaj tata stigne na vrata, svi mu se odmah objese oko vrata. Zna puno igara, dva trika i pričati omiljenu basnu, za usnule noćne sate uspavanku kasnu. Sve odavde pa do mora, nigdje nema takvog stvora. Zašto ćemo kriti kad i vi to sad znate, baš je lijepo biti dijete ovog tate. Hvala ti tata s velikim T što si svako uspavljivanje uspješno odradio, i svaki dječji zahtjev ozbiljno shvatio. Znam da bi te veselila nagrada ova, pa da ponosno kažeš sve je to zasluga moja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.