Roditelji Tata i beba posebna je veza 08. listopada 2019.

Tata Danijel oblači lutke i lakira nokte, sve da usreći svoju curicu

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Danijela Budišćaka, finalista u kategoriji Tata animator, glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata koji animator i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet.

Za tatu Danijela Budišćaka glasuj klikom na Like!

Danijel Budišćak

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Teško je to opisati u par rečenica, ali on je tata koji jedini uspije smiriti jako uplakano dijete, koji se glupira, igra čajanke, kupa i oblači lutke, lakira nokte, peče kolače i sve što jedan "dečko" ne bi nikad radio, a sve s ciljem da usreći svoju curicu. Isto tako je i strog kad treba, ali ne prestrog kao mama. Ima posebnu povezanost s našom kćerkicom, a zašto sam odabrala kategoriju Tata animator - zato što uz našu kćer uspije animirati i mene koliko se uživi u ulogu.

On je tata doktor, kuhar, superheroj, pjevač, glumac, sve što treba biti. Bez njega bi i majčinstvo bilo teže, zato neka mu ovo bude poklon što je tako dobar otac, a i suprug. Isto tako je teško odabrati i samo jednu sliku u mnoštvu slika, ali odabrala sam jednu stariju, ali slatku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.