Roditelji Tata i beba posebna je veza 12. listopada 2019.

Kad uspavljuje bebu, tata Marijo uspava i sam sebe

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Predstavljamo Marija Tadića, finalista u kategoriji Tata uspavljivač i glasuj za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe.

Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata uspavljivač i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Ovaj tata ima strpljivost ribiča i smirenost jogija. Nije važno koliko sati tihog pjevušenja i nježnog ljuljuškanja je potrebno za bebin miran san. Pozavidio bi mu i Kapetan Zaspan.

Za tatu Marija Tadića glasuj klikom na Like!

Marijo Tadić

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Kada bih mogla odabrati sve četiri kategorije, to bi bilo idealno jer je moj muž i otac mog sina Noe i tata koji se usred noći budi nahraniti našeg četveromjesečnog sina. Također tata koji ga često zabavlja i nasmijava dok ja obavljam kućanske poslove ili idem na kavu s prijateljicama solo. Nema problema s mijenjanjem pelena i vrlo rado i tu uskače. Ali najviše mu odgovara kategorija tate uspavljivača jer kad uspavljuje bebu, uspava i sam sebe. Za svaku kategoriju zapravo imam dokaze u mobitelu. Kada je sin dobio prvo cjepivo nakon onog u rodilištu, više je moj muz plakao nego on. Toliko ljubavi u njegovom odnosu prema našem sinu ima da ju ne mogu riječima opisati.

Ali zato ju mogu pokušati “opjevati”. Svake noći, oko devet Moj tata sprema me u krevet, Prvo kupka, zatim trka Tko će zaspat prije, Dok deset navečer još nije.  “Zeko i potočić” je uspavanka ta Koju napamet već i susjed zna Tata nije baš neki pjevač Prije bih rekao da je derač Al ja volim svog tate glas Za moj umor, on je spas. I tako uz dudu tonem ja u san Dok otvorim oči već je dan Al malu tajnu ću vam reci Kada mi idemo leci Moj tata prije mene već spi, I tako skupa utonemo u san mi.  Zapravo tatu uspavam ja, Ali on to ne zna!  

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.