Roditelji Sretna mama 30. rujna 2016.

Zaposlena slavna mama: 'U mojoj kući je zoološki vrt'

Emily Blunt
Foto: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna Emily Blunt izgleda kao da sve drži pod kontrolom i karijeru i obitelj, ali britanska glumica veselo je priznala da u njezinoj kući vlada pravi kaos

Glumica Emily Blunt ima uspješnu karijeru, njezin triler "Djevojka u vlaku" dolazi u kina sljedeći mjesec, sretno je udana za 36-godišnjeg glumca Johna Krasinskog, a nedavno je rodila drugu kćer Violet. Par već ima malenu 2-godišnju Hazel, a vjenčali su se 2010. godine u Italiji. 

Kao i svaka druga zaposlena majka 33-godišnja Emily je priznala da u svakodnevnom životu mora puno žonglirati. "Mislim da je to pravo žongliranje. Jednostavno radite i živite jedan po jedan dan kako stiže. Svi su me upozorili da je s jednim djetetom sjajno, ali s dvoje djece je već zoološki vrt i trenutno je u mojoj kući zoološki vrt! Mislim da je to isto za sve", rekla je Blunt.

6 stvari koje zaposlene mame ne žele čuti

"Iskreno ne želim reći da je meni teže nego bilo kome tko radi i ima dvoje djece", objasnila je za HELLO! Online. Dvije kćeri utjecale su i njezine izbore u karijeri. 

'Vratila sam se na posao odmah poslije poroda'

"Imati djecu je toliko divno jer vam otvore sve pukotine u srcu, tako da sam sigurna da mogu puno više doprinijeti kao glumica od kada sam postala majka, ali iskreno vjerujem da to utječe na moje izbore i kada biram što ću raditi", dodala je Blunt.

emily blunt | Author: Tammie Arroyo/PA/PIXSELL Foto: Tammie Arroyo/PA/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.