Roditelji Sretna mama 23. listopada 2024.

U Sinsayju smo pronašli najjeftiniji muf za kolica - grije ruke, a ima ga i u nekoliko boja

Foto: Freepik Ilustracija
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S prvim hladnim danima, svi mi roditelji počinjemo razmišljati o jednoj stvari – kako ušuškati naše mališane tijekom šetnji, ali i kako zagrijati vlastite ruke dok guramo kolica. Ove zime, to više nije problem!

Koliko god bebe bile ušuškane u dekice, kombinezone i zimske vreće, mi koji guramo kolica znamo da su naše ruke najizloženije hladnoći. I tu na scenu stupa savršen zimski dodatak – grijač za ruke za kolica.

Ako ste ikada tražili grijač za ruke, onda znate da cijene često znaju biti paprene. No, Sinsay nas je sve iznenadio sjajnom ponudom koja je pristupačna i istovremeno stilski atraktivna - praktičan muf, grijač za ruke za kolica. I što je najbolje, cijena je toliko pristupačna da ga zaista svatko može priuštiti, samo 5.99. U usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu, Sinsay nudi vrhunsku udobnost za znatno manji iznos.

Grijač za ruke nije samo koristan, već i trendi dodatak vašim kolicima. Dolazi u tri boje koje će se lako uklopiti uz tvoj stil – bilo da voliš klasičnu crnu ili neutralne tonove poput sive i bež.

 | Author: sinsay Foto: sinsay

Osim što štedi novac, štedi i naše ruke od hladnoće, jer u trenucima kada temperature padnu ispod nule, nema ništa ljepše nego imati taj ugodan, topao dodatak pri ruci. Doslovno.

Pa, ako ove zime planirate puno šetnji s vašim mališanima, ne zaboravite na sebe. Dok su oni ušuškani u toplim dekama i vrećama, neka i vaše ruke budu jednako zaštićene. Jer, kad su ruke tople, šetnje su duže, a zimske avanture još slađe.

Možda te zanima... Što kupiti, a što posuditi za novorođenče? Beba

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.