Roditelji Sretna mama 14. svibnja 2018.

Tražimo najcool mamu! Prijavite se na nagradni natječaj

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jeste li cool mama ili znate jednu takvu? Pošaljite nam fotografiju i opišite zašto baš vi ili neka druga mama zaslužujete titulu 'najcool mame' i osvojite vrijedne nagrade

Biti mama znači toliko više nego donijeti dijete na svijet. Biti mama znači voljeti i poznavati to biće prije nego što ste ga upoznali. Biti mama znači najveći dar koji je neshvatljiv bilo kojoj ženi koja nema dijete u svom životu. To je povezanost koja je neusporediva i nepremostiva u bilo kojem obliku ili drugom odnosu. To je ljubav koja raste i raste, kojoj nema kraja, ljubav koja uvijek želi više i bolje.

Sve to ujedno znači i da ste cool mama. Mama koja je roditeljska figura, ali i prijateljica. Mama koja postavlja granice, ali dopušta djeci da budu svoja. I ono najvažnije - mama koja je bliska sa svojom djecom te ih u isto vrijeme voli, cijeni i poštuje takvima kakva jesu.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Vi ste cool mama ili znate jednu takvu? 

S obzirom da su svakodnevni poslovi, obaveze i životni stil doveli do toga da danas mame u većini slučajeva provode puno manje vremena sa svojim klincima, a problem postaje i veći jer to malo zajedničkog vremena ne provode kvalitetno - pozivamo sve cool mame da nam se pridruže u projektu Mame & klinci - be cool mama i pokažu da ipak nije sve tako sivo kao što se čini.

Ovjekovječite zabavni, edukativni ili kreativni trenutak s djecom i pošaljite nam fotografiju i kratki opis koji pokazuje zašto ste baš vi, vaša mama ili vaša prijateljica - 'najcool mama' koju znate i osvojite 2 ulaznice za konferenciju "Mame&klinci powered by Klokanica! Saznaj više o konferenciji.
 

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.