Roditelji Sretna mama 07. lipnja 2016.

Sigurno, bezbolno i dugotrajno uklonite neželjene dlačice

Philips Lumea
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Možete li zamisliti dugotrajno glatku i mekanu kožu bez dlačica? Priželjkujete tretman koji nije bolan i koji neće uzrokovati neželjene iritacije na Vašoj koži? I to sve bez potrebe za odlaskom u kozmetičke salone?

Odgovore na sva ova pitanja nudi Philips Lumea, inovativan uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju za dugotrajno uklanjanje dlačica, a možete ga koristiti u udobnosti Vašega doma. I što je najvažnije, osim učinkovitosti, Philips Lumea Vam jamči i potpunu sigurnost tijekom korištenja. Potvrđuju to brojni dermatolozi s kojima Philips surađuje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

Poznata dermatovenerologinja i vlasnica Poliklinike Nola, dr. Ivana Nola, ističe prednosti korištenja Philips Lumea sustava te dodaje kako velik dio žena još nije dovoljno upoznat s učinkovitosti IPL tretmana i njihovom sigurnošću korištenja.

Philips Lumea | Author: Promo Foto: Promo

Sve češći upiti za kućni IPL tretman

Pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način trajne depilacije koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica. Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu jer prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja.“, ističe dr. Ivana Nola dodavši kako se vrlo često susreće s pitanjima pacijentica o tome koliko su IPL tretmani sigurni.

Philips Lumea | Author: Promo Foto: Promo

Mnoge žene s kojima sam razgovarala još nisu dovoljno upoznate s prednostima, pa tako i sa sigurnosti korištenja ove tehnologije. IPL tehnologija koristi se već gotovo dvadeset godina, ne samo za uklanjanje dlačica, već i prilikom ostalih estetskih tretmana. Osim što je IPL tehnologija sigurna za korištenje, ovakvi su tretmani potpuno bezbolni i ne uzrokuju nikakve iritacije koje se, s druge strane, javljaju prilikom nekih klasičnih, najčešće korištenih metoda uklanjanja dlačica kao što su egipatska depilacija (depilacija šečernom pastom) ili depilacija voskom“, objašnjava dr. Nola te dodaje kako je sad najbolje vrijeme da razmislite o uklanjanju dlačica IPL tehnologijom kako biste ljeto proveli bezbrižno i bez neželjenih dlačica.

Sigurna i učinkovita na svim dijelovima tijela

Poznata dermatovenerologinja savjetuje i kako koristiti Lumeu da biste imali najbolje rezultate.

Prije korištenja Lumea uređaja, obrijte područje koje namjeravate tretirati i uklonite sve dlačice. Dlačice se ne smiju ukloniti ni voskom ni epilatorom, već obrijati kako bi se sačuvali korijeni na koje svjetlo djeluje. Korijen dlačice svjetlosnim zrakama uređaja zapravo služi kao antena što vam osigurava najučinkovitiji tretman.“, objašnjava dr. Ivana Nola te dodaje kako se aparat mora postaviti 90 stupnjeva u odnosu na kožu tako da nastavak i sigurnosni prsten budu u dodiru s kožom.

Philips Lumeu možete sigurno upotrebljavati, ne samo za depilaciju nogu i ruku, već i za brazilsku depilaciju i depilaciju nausnica i lica. Uz to, model SC2009 dolazi s dva dodatna manja nastavka (jednim za lice i jednim za bikini-područje) s dodatnim UV filtrima za preciznu uporabu na ovim osjetljivim područjima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.