Roditelji Sretna mama 02. siječnja 2017.

Prve bebe rođene u hrvatskim bolnicama u 2017.

prve bebe 2017
Foto: 24sata
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U novoj 2017. godini prva beba rodila se tek nekoliko sekundi nakon ponoći u Novoj Gradiški. Odmah sljedeće minute rođena je i druga

Prvo dijete u Hrvatskoj u 2017. godini rođeno je u rodilištu u Novoj Gradiški, samo tri sekunde nakon ponoći. Malena Jana Brčić rodila se teška 3250 grama i duga 50 centimetara. Suze radosnice njene majke Ane i tate Marka Brčića dežurnom timu novogradiškog rodilišta bile su najbolja zamjena za vatromet i veliko novogodišnje slavlje koje je istodobno trajalo u središtu grada. Tome u prilog, i u čast maloj Jani, otvorili su i šampanjac, nakon kojeg su svi međusobno izmijenili najljepše čestitke.

prve bebe 2017 | Author: 24sata Foto: 24sata

Zanimljivo, ovo nije prvi slučaj da se prva beba u godini rodila upravo u Novoj Gradiški. Tako je bilo i prije dvije godine. "U Slavoniji djeca žure roditi se kako bi se barem donekle ublažila slika egzodusa iz ovih krajeva", komentirao je za tamošnji radio ravnatelj novogradiškog rodilišta Boris Lovrić.

Za malenom Janom Brčić samo nekoliko sekundi zakasnio je Noa Popovački iz Zagreba. On se rodio u rodilištu Petrove bolnice minutu nakon ponoći. Noa je drugo dijete u obitelji Popovački. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.