Roditelji Sretna mama 31. ožujka 2022.

Prinova u obitelji Plenković: Premijer i supruga Ana dobili su sina

Foto: Igor Kralj/PIXSELL ; Premijer Andrej Plenković dobio je treće dijete
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Premijer Andrej Plenković dobio je treće dijete, dječaka Ivana. Ana Maslać Plenković malenog je na svijet donijela u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Premijer Andrej Plenković je u srijedu navečer postao otac, po treći put. U Petrovoj bolnici u Zagrebu se rodio Ivan Plenković, rekao je za glasnogovornik Vlade Marko Milić, piše 24sata.

"Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji", poručio je Milić. 

 | Author: Željko Lukunić/PIXSELL Foto: Željko Lukunić/PIXSELL ; Premijer Plenković sretan i nasmijan izlazi iz rodilišta u Petrovoj

Vijest o trudnoći Ane Maslać Plenković u javnosti je odjeknula početkom veljače, a do tada je trudnoća čuvana u krugu najbliže obitelji i prijatelja. 'S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece', službeno je tada potvrđeno iz Vladinog ureda.

Inače, Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Njihov sin Mario, koji je ime dobio po djedu i kojeg su dobili dva mjeseca nakon vjenčanja, danas ide u prvi razred osnovne škole, a kći Mila, koja je rođena 2017. godine, ide u vrtić. Ne zna se puno o ženi koja je osvojila srce HDZ-ovog čelnika, no zna se da dolazi iz Dubrovnika te da je, baš kao suprug, diplomirala na Pravnom fakultetu.

Možda te zanima... Supruga premijera Plenkovića u 43. godini čeka treće dijete! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.