Roditelji Sretna mama 22. travnja 2016.

Povodom Majčinog dana podijelite priču i osvojite miris!

mama, baka, dijete
Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ususret Majčinom danu koji se obilježava 8. svibnja, pozivamo vas da nam pošaljete priču na temu: Hvala ti, mama!, a autorice objavljenih priča KOZMO i Klokanica nagrađuju ženskim mirisom Bvlgari Jasmin Noir

Često čujemo tvrdnju da potpuno možemo razumjeti vlastitu majku tek nakon što sami postanemo roditelji. Vjerojatno ste nakon rođenja djeteta imali puno pitanja, osjećali se pomalo izgubljeno i zabrinuto te se pitali radite li sve kako treba te hoćete li biti dobra mama, a pomogao vam je savjet, podrška i prijateljstvo vaše mame.

Sada možete na najljepši mogući način odati počast i zahvaliti mami koja je bila uvijek tu za vas, kao najveća podrška u prvim danima majčinstva, a njeni savjeti i pomoć, kao i ona sama, i dalje su važan dio vašeg života.

Napišite nam priču na temu Hvala ti, mama! i opišite situaciju u kojoj ste shvatili koliko vam je važna njena podrška ili opišite kada vam je najviše pomogla otkad ste postali mama.

Najljepši poklon za Majčin dan

Povodom Majčinog dana pozivamo vas da nam od 22. travnja do 5. svibnja pošaljete priču na temu: Hvala ti mama!, a autorice dvije objavljene priče KOZMO i Klokanica nagrađuje sa ženskim mirisom Bvlgari Jasmin Noir!

Prijaviti se možete putem obrasca u ovom članku!

Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja

Kozmo miris bvlgari | Author: Promo Foto: Promo

Fill out my online form.-info

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.