Roditelji Sretna mama 22. rujna 2015.

Ova poruka djevojčice rastavljenim roditeljima dirnula je milijune ljudi

Tiana
Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Želim da ti i tata budete prijatelji. Ne želim biti zla, samo želim da svi budu prijatelji. Ako ja mogu biti dobra, mislim da svi možemo biti dobri", kaže šestogodišnja Tiana svojoj mami u videu koji je već pogledalo preko 10 milijuna ljudi

 

Šestogodišnja Kanađanka Tiana svojom je mudrošću dirnula najprije svoju mamu, a onda i više od 10 milijuna ljudi koji su pogledali ovaj viralni video. Nakon svađe svojih rastavljenih roditelja, Tiana ih je pozvala da budu prijatelji. Njezina mama, koja je video podijelila na svom Facebook profilu pod imenom Cherish Sherry, napisala je i da ju je kći rasplakala i potaknula osjećaj krivnje, ali su je njezine riječi probudile i doživjela ih je kao poduku.

Obračajući se mami u videu, djevojčica između ostalog kaže: "Mama, jesi li spremna biti tatina prijateljica? Nemoj se držati tako visoko. Daj sve od sebe. Želim da ti i tata budete prijatelji. Ne želim biti zla, samo želim da svi budu prijatelji. Ako ja mogu biti dobra, mislim da svi možemo biti dobri." 

Pročitajte: Kako se dijete osjeća kad se roditelji razvode?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.