Roditelji Sretna mama 02. veljače 2015.

'Otkad imam dijete, san mi nedostaje više nego seks'

roditelji, beba, krevet, spavanje
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uspijevamo naći dio vremena za sebe, ali kako sam ja stalno u brizi i kako me trenutno more besane noći uz mog malog anđela, a uz to dragi je dobio novi posao pa kući dolazi iscrpljen i zaspe kad nama tek počinje veselje, sve se to svelo na minimum - seks je doslovce jednom do dva puta tjedno

U akciji Podijelite priču u veljači, mjesecu ljubavi, pričamo o seksualnom životu nakon rođenja djeteta. Mama koja je željela ostati anonimna, poslala nam je priču o tome kako joj se promijenio seksualni život nakon što je rodila drugo dijete u vezi s novim partnerom.

Ponovno majka

Baš neki dan sam naletjela na jednoj od "maminih" stranica na pitanje: "Koliko često to radite ili ne radite?" Dobar dio odgovora je bio sedam puta tjedno, pa još i više. Ja sad zaista pitam radim li nešto možda krivo. Tema o krevetu za mene nikad nije bila neki tabu i kako sam na poslu u društvu poprilično otvorenih ljudi naslušala sam se svačeg, ali isto tako primijetila sam da su najglasniji oni koji vode ljubav svaki dan, za dobro jutro ili za lakši san, pa smatram da se mogu pribrojiti prosječnoj cjelini. Ipak neke se stvari mijenjaju i to je dio veze, možda treba nekad mali predah da se stvari poslože natrag na svoje mjesto.

Prije dva mjeseca sam opet postala majka i to nakon dugih deset godina i jednog propalog braka. Konačno sam našla nekog s kim mogu planirati ostatak mog života i mogu bez razmišljanja reći da smo mala vesela četvorka. Nakon dugog prijateljstva preko mreže rodila se i ljubav, ubrzo sam ostala trudna pa smo se i na tu situaciju trebali preko noći naviknuti. Kako je to još bio početak veze bili smo željni jedan drugog pa tako je i seksualni život sjajan.

Besane noći uz bebu

S malo straha i istraživanja i kroz cijelu trudnoću je sve prošlo idilično, svakodnevna maženja, puno nježnije i opreznije. Kako je kod nas sve išlo nabrzaka nije bilo vremena za neka duga privikavanja, preseljenje partnera kod mene i početak zajedničkog života sve se odvijalo doslovce preko noći. Kako sam se vratila iz bolnice i mene i klince mazio bi i pazio. Naravno dio dana koji smo imali za sebe bila je samo mrvica, blizine nije nedostajalo, ali počelo mi je faliti intimnosti.

Da nakon poroda treba proći vremena to mi je savršeno jasno, ali eto prošlo je neko vrijeme sve funkcionira nekako drugačije. Uspijevamo naći dio vremena za sebe, ali kako sam ja stalno u brizi i kako me trenutno more besane noći uz mog malog anđela, a uz to dragi je dobio novi posao pa kući dolazi iscrpljen i zaspe kad nama tek počinje veselje, sve se to svelo na minimum - seks je doslovce jednom do dva puta tjedno.

Nije da mi fali, ali nije da mi i ne fali

Nije da mi fali, jer trenutno mi fali samo sna, ali nije da mi i ne fali! Za sve treba vremena i nadam se da će se stvari posložiti, ali ne želim biti netko tko će obavljati stvari po kalendaru, nisam po prirodi takav tip, ali što je tu je. Baš mi na pamet padaju riječi jedne znanice "Trebam ljubavnika da imam s kim razgovarat, za seks imam muža".

Meni je puno draže da imam dragog s kim mogu popiti kavu, dobro se napričati, zaspati mu na ramenu (a da me ne makne nakon deset minuta), dijeliti brige i dobro se zezati. Imam predivnu vezu koja je s mog gledišta tek na početku, deset godina smo prošli u jednoj i sve što sad još nije stigne se posložiti, treba i nas uhvatiti vrijeme. Za početak jedan dobar wellness i dva dana mira, bez posla, bez svakodnevnih briga - samo naša mala vesela četvorka! 

Podijelite i vi priču o tome kako vam se promijenio seksualni život nakon rođenja djeteta!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.