Roditelji Sretna mama 26. svibnja 2015.

Dosta vam je predrasuda o majčinstvu? Pošaljite nam svoju priču

mame bebe
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pozivamo vas da se uključite u našu akciju Mame bez predrasuda i pošaljete nam svoju priču o predrasudama s kojima ste se susreli otkad ste postali mama. Najbolje priče objavljujemo tijekom lipnja

Potaknuti ponekad grubim raspravama na društvenim mrežama i forumima, na Klokanici smo pokrenuli akciju Mame bez predrasuda u kojoj mame različitih mišljenja stoje zajedno i, umjesto da se kritiziraju, međusobno se poštuju i uvažavaju. Pozivamo i vas da se uključite u ovu akciju i pošaljete nam svoju priču o predrasudama s kojima ste se susreli otkad ste postali mama.

Razmislite kakve ste vi predrasude o majčinstvu doživjeli u svojoj okolini, zbog kojeg vašeg postupka ili stava ste imali dojam da vas netko osuđuje ili sumnja da ste dobra mama. Čak i ako sami sada mislite da ste pogriješili i da ste mogli drugačije, možda možete vidjeti da je u tom trenutku i u situaciji u kojoj ste bili, upravo to bio najbolji ili jedini mogući izbor za vas. I u tom slučaju, zaslužujete razumijevanje i podršku, a ne kritike i osude. A možda su i mnoge druge žene bile ili još uvijek jesu u sličnoj situaciji pa im vaše iskustvo može pomoći.

Opišite nam svoju situaciju, s kakvim predrasudama ste se susreli, kako ste se zbog toga osjećali i kako ste se na kraju s time nosili. 

Kako poslati priču?

Ako još niste, registrirajte se i sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži te nam kroz Poruke redakciji pošaljite svoju priču i vaše ime i prezime. Najbolje priče ćemo objaviti, s vašim imenom i fotografijom, ili anonimno, ovisno o vašoj želji.

Pročitajte sve članke i pogledajte video priloge u specijalu Mame bez predrasuda

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.