Roditelji Sretna mama 11. svibnja 2019.

missMAMA slavi Majčin dan: Dođi s klincima u subotu u City Center one West

Foto: Guliver

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Posjeti korner missMAMA, napiši najljepšu poruku mami i zalijepi je na veliko srce, sve posjetitelje počastit ćemo slatkišima i mini koncertom dječjeg zbora Allegro, a klince će zabavljati i make up artistica

Svoju majku možemo razumjeti tek kad sami postanemo roditelji. Sigurno si čula ovu tvrdnju, a ako si mama, razumiješ je. Sada možeš na najljepši mogući način odati počast i zahvaliti mami koja je bila uvijek tu za tebe. Majčin dan je i dan koji slavi i najvažniju ulogu u tvom životu, dan kad ti tvoji mališani pišu najljepše poruke i čestitaju tvoj dan.

I missMAMA slavi Majčin dan! Povodom Majčinog dana pozivamo sve čitatelje, mame, tate, bake, djedove i naravno klince, da nam se pridružite u City Centeru one West u subotu, 11.5. od 9 do 21 sat.

Dođi u missMAMA korner powered by Persil, napiši poruku mami povodom proslave Majčinog dana i zalijepi je na veliko srce kojim želimo poslati majkama svu ljubav koju zaslužuju. Sve koji ostave poruku počastit ćemo slatkišima i prigodnim programom u kojem će nastupati dječji zbor Allegro koji počinje u 11 sati. Osim zbora, klince će zabavljati i make up artistica koja će im na licima iscrtati simbole njihovim omiljenih junaka ili lijepe oblike kakve god požele.

Mini koncert održat će se u razdoblju od 11 do 12 sati, dok će make up artistica biti s nama do 14 sati. U preostalom periodu posjetitelje će animirati naše ljupke hostese i pomoći klincima izraditi i pričvrstiti njihove čestitke i poruke na veliko srce. 

Proslavi s nama Majčin dan i pošalji poruku ljubavi najvažnijoj osobi - svojoj mami!

Osvoji poklon paket Henkel proizvoda

Također, možeš sudjelovati u našem nagradnom natječaju i osvojiti poklon paket Henkel proizvoda. 

Napiši najljepšu poruku svojoj mami i pošalji nam je od 9. do 19. svibnja kroz obrazac u ovom članku. Deset najljepših poruka osvojit će Henkel poklon paket (omekšivač Silan sensitive, Persil duo-caps sensitive i Persil sensitive gel). 

Možda te zanima... Pošalji najljepšu poruku mami i osvoji poklon paket! Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.