Roditelji Sretna mama 09. svibnja 2019.

Pošalji najljepšu poruku mami i osvoji poklon paket!

1/3
Foto: Guliver

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

365 dana u godini tvoja majka je tu za tebe, podržava te riječima i djelima. Na jedan poseban dan imaš priliku da joj se zahvališ - na Majčin dan. Pošalji najljepšu poruku mami i osvoji poklon paket Henkel proizvoda

Svoju majku možemo razumjeti tek kad sami postanemo roditelji. Sigurno si čula ovu tvrdnju, a ako si mama, razumiješ je. Sada možeš na najljepši mogući način odati počast i zahvaliti mami koja je bila uvijek tu, kao najveća podrška u prvim danima majčinstva, a njeni savjeti i pomoć, kao i ona sama, i dalje su važan dio tvog, ali i života tvoje djece, njezinih unuka. Majčin dan je i dan koji slavi i najvažniju ulogu u tvom životu, dan kad ti tvoji mališani pišu najljepše poruke i čestitaju tvoj dan.

Možda te zanima... missMAMA slavi Majčin dan: Dođi s klincima u subotu u City Center one West Roditelji

Kako sudjelovati u natječaju?

Napiši najljepšu poruku svojoj mami ili nam javi kako su ti tvoja djeca čestitala Majčin dan, pošalji nam je od 9. do 19. svibnja kroz obrazac u ovom članku. Deset najljepših poruka osvojit će Henkel poklon paket (omekšivač Silan sensitive, Persil duo-caps sensitive i Persil sensitive gel). Pobjednike objavljujemo 22.5. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Fill out my online form.
 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.