Roditelji Sretna mama 30. ožujka 2022.

Mamu oštro kritizirali nakon što je pokazala kako izgleda nakon 7 godina braka i dvoje djece

Foto: tiktok ; Mama je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda nakon 7 godina braka i dvoje djece
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Popularna influencerica pokazala je kako izgleda nakon dvoje djece i sedam godina braka, no njezin šaljivi video naišao je na brojne kritike

Mama dvoje djece po imenu Jill je usporedila svoj izgled prije deset godina i danas. Video koji je objavila privukao je veliku pozornost na društvenim mrežama, a mnogi su zaključili da se na videu nalaze dvije potpuno različite osobe, prenosi TheSun.

Njezin je video postao viralan te je u manje od tjedan dana prikupio više od 5,7 milijuna pregleda. Na početku videa, Jill je podijelila fotografiju na kojoj je bila mlađa uz kratak tekst: "Djevojka s kojom je mislio da će biti zauvijek."

Osvrćući se na sliku, mama dvoje djece u šali je rekla: "Ne, to nisam ja." Na slici se vidi da je tada Jill bila plavuša, nosila je traperice i top te istaknula vitku liniju.

Sedam godina i dvoje djece kasnije, popularna mama nabacila je nekoliko kilograma, a najomiljenija odjeća su joj spavaćice. Osim toga, sada ima tamnu kosu, a njezinu kosu više ne krase kovrče.  "Ipak, nekako ga privlačim više nego ikad", dodala je osvrćući se na svog supruga. 

@jill200016x2 How I look 90% of the time too🙃 #AEMembersAlways #OscarsAtHome #DeserveADrPepperDuet #WomenOwnedBusiness #momtok #momsoftiktok ♬ original sound - Mama Jill

Iako se mama našalila na račun vlastitog izgleda, mnogi su njezin izgled oštro kritizirali. 

"To nije žena u koju se zaljubio", "Ovo je najgore kršenje ugovora koje sam ikada vidio", "Često se žene razvedu, ostare i umru same jer nisu mogle održati kondiciju ili jer su se u potpunosti zapustile",samo su neki od komentara ispod videozapisa.

Unatoč brojnim kritikama, bilo je i onih koji su joj izrazili podršku. "Srećom, voli te zbog tebe. To je dobar čovjek", napisala je jedna žena, a Jill joj je spremno odgovorila: ''Moj muž čini da se osjećam lijepom, željenom i voljenom bez obzira na moj izgled i težinu.''

Možda te zanima... Stvarna slika ženskog tijela nakon poroda: Mame ponovno oduševljavaju fotkama Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.