Roditelji Sretna mama 14. studenoga 2016.

Mama trčala polumaraton gurajući trojke u kolicima i ušla u Guinnessovu knjigu rekorda

Suzy Goodwin
Foto: Twitter/Suzy Goodwin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama četvero djece i strastvena maratonka Suzy Goodwin ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda nakon što je završila polumaraton gurajući kolica s trojkama!

Biti mama veliki je izazov za svaku ženu, a sve one pokazuju da imaju veliku snagu. Mama četvero djece iz Sjeverne Caroline, Suzy Goodwin, odlučila je istražiti svoje granice. Njezine 14-mjesečne trojke Charlotte, Gabriel i Gideon "pretrčale" su polumaraton (21 kilometar) zajedno s njom.

Suzy je cijeli polumaraton gurala kolica s trojkama."Od trećeg do šestog kilometra Charlotte je bila uznemirena, ukrala je bratovu igračku i krekere. Morala sam stati nekoliko puta kako bih ih ukorila i sve smirila. Na sedamnaestom kilometru stala sam kako bih Gabrieli promijenila pelene. Čula sam plač "kakala sam" prije nego što sam osjetila miris, u blizini je bilo smeće", objasnila je ponosna mama za časopis People.

Znanstvenici dokazali: Porođaj je teži od maratona!

Strastvena maratonka Suzy mama je i 3-godišnjeg djeteta, do sada je sudjelovala u 50 maratona i ultramaratona. "Odlična stvar kod trčanja kao sporta je što raste zajedno s vama. Kada postanete roditelj manje je individualan i možete ga dijeliti sa svojom djecom", dodala je.

Suzy nije trčala s djecom samo zato što ih želi uključiti u zdrav život, skupljala je i sredstva za bolnicu koja se brinula za njezine trojke nakon što su se rodile u 30. tjednu trudnoće. 

Svakodnevica jednog tate s petero djece među kojima su i trojke

Mama je pokazala nevjerojatnu snagu, sada službeno drži rekord u Guinnessovoj knjizi rekorda. Utrku s trojkama u kolicama završila je za 2 sata, 1 minutu i 19 sekundi. To je uključivalo i mijenjanje pelena.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.