Roditelji Sretna mama 09. lipnja 2021.

Korana Gvozdić: 'Bodrili smo i čekali jedan drugog. Zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade'

Foto: Instagram/koranagvozdic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ivan Šarić i Korana Gvozdić nedavno su postali roditelji po prvi put.  Sada je na svom Instagramu Korana Gvozdić objavila i prvu fotografiju s bebicom uz emotivnu poruku.

Prije dva mjeseca poznati stand up komičar Ivan Šarić i njegova zaručnica Korana Gvozdić postali su roditelji sinčića Olivera. Korana je sada na društvenim mrežama objavila emotivnu poruku i fotografiju sebe i sina Olivera pri izlasku iz rodilišta iz kojeg su izašli 21. svibnja, a maleni Oliver rodio se 13. travnja.

"On i ja 💙Bodrili smo i čekali jedan drugog...prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu", napisala je Korana na Instagramu.

Podsjetimo, Korana je dobila sina s Ivanom Šarićem 13. travnja, no sretnu su vijest neko vrijeme odlučili zadržati za sebe i svoje najbliže. Kasnije su se pohvalili sretnom viješću na Instagramu. 'Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zazauvijekk! Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - OLIVER', napisala je voditeljica na društvenoj mreži. 

I ponosni tata Ivan oglasio se također na Instagramu i objavio fotografiju sličnu kao i Korana. 'Ja, tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira', poručio je.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.