Beba Zdravlje i njega bebe 10. ožujka 2014.

Top pedijatri po preporuci roditelja

pedijatar beba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tražite doktora za svoje dijete? Saznajte koji su pedijatri dobili najviše preporuka roditelja na forumu. Ako već imate pedijatra i zadovoljni ste njime, ovdje ga možete i preporučiti!

U veljači smo vas pozvali da na forumu preporučite pedijtra ako ste njime zadovoljni, kako bismo sastavili listu pedijatra po preporuci roditelja s Klokanice i tako pomogli onima koji još traže "pravog" liječnika za svoje dijete. Među brojnim preporukama koje su roditelji do početka ožujka ostavili na forumu Klokanice četiri pedijatra dobila su po dvije preporuke. To su:

Dr. Metka Regan, Dom zdravlja Knežija

Zagrebačku pedijatricu Metku Regan, koja radi u Domu Zdravlja Knežija, u ulici Rudolfa Bičanića 3, "od srca"preporučuje naša čitateljica korisničkog imena lanaiva, mama četvero djece, koji su svi bili njezini pacijenti. "Najmlađa kći je još uvijek kod nje, iako smo odselili prilično daleko. Brižna je, svakom djetetu daje puno ljubavi, važnosti, vremena, a roditeljima puno korisnih informacija o lječenju, oporavku, nuspojavama... Zaista nemam riječi kojima bih dovoljno nahvalila ovu divnu ženu", napisla je na forumu.

Drugu preporuku ostavila je mama pod imenom slap: "Potpisujem sve što je lanaIva napisala. Imam sina od 5,5 godina, i bebu od 4 mjeseca. Svaki put su dijagnoza i procijenjeni oporavak bili točno onakvi kako je doktorica rekla. Antibiotik daje samo ako je zaista nužno. S potpunim povjerenjem svaki puta idemo k njoj."

Dr. Mirjana Tomčić, Dom zdravlja Sesvete

Doktoricu Mirjanu Tomčić iz Doma zdravlja Sesvete, koja radi u ambulanti u Ninskoj 10, preporučuje čitateljica Michaela: "Prije svega naša pedijatrica je veliki čovjek, a onda i stručnjak. Ništa ne prepušta slučaju, uvijek ima dovoljno vremena za detaljan pregled, a često pomaže i van svog radnog vremena. Jako je volimo i najbolja je!"

S njom se slaže i mama korisničkog imena 1001, koja hvali i medicinsku sestru iz ove pedijatrijske ordinacije: "Vrlo iskusna s problemima na području dišnog sustava. Vratila se i njezina stara sestra, sestra Kristinija, iskusna sestra, spretna, okretna, pa je sada ekipa opet još dodatno uigrana. Sve pohvale!"

Dr. Milivoj Jovančević, Dom zdravlja Trešnjevka

Prim.prof.dr.sc. Milivoja Jovančevića, koji ima pedijatrijsku ordinaciju u Domu zdravlja Trešnjevka, u Zvonigradskoj 9, prepručila je čitateljica Countess, čije dijete nije njegov stalni pacijent, već ga je k njemu vodila privatno, dok je njihov pedijatar bio na godišnjem odmoru.

Ovaj poznati liječnik, inače i autor popularnog priručnika 'Godine prve, zašto su važne' i predavač na Učiteljskom, Filozofskom i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, drugu je preporuku je dobio od jedne svoje studentice: "Preporučujem primarijusa Jovančevića koji mi je bio profesor na faxu. Smiren, vrlo ugodan za razgovor o svemu, ma jedna divna osoba, ali mislim da je jako teško dobiti mjesto kod njega", napisala je na gorumu anna.marie.

Dr. Oskar Lučev, Dom zdravlja Črnomerec

Dr. Oskar Lučev koji radi u Domu zdravlja Črnomerec na adresi Prilaz baruna Filipovića 11, dobio je također dvije preporuke. Čitateljice koje su na našem forumu aktivne pod korisničkim imenima majchi_k i nightwalker kratko kažu da je on "naj, naj, naj".

Pogledajte koji su još pedijatri iz različitih dijelova Hrvatske dobili preporuke roditelja s Klokanice, ili i sami preporučite pedijatra!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.