Roditelji Sretna mama 12. kolovoza 2024.

Ella Dvornik istetovirala crtež svojih kćeri: "Ovo je crtež koji su Lumi i Balie nacrtale meni na nogu markerom"

Foto: Ella Dvornik Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Influencerica Ella Dvornik, poznata po ljubavi prema tetovažama, pridružila se roditeljima i ljubiteljima tetovaža koji su svoje tijelo ukrasili dječjim crtežima, koje mnogi smatraju jednom od najdragocjenijih uspomena.

Ella Dvornik nedavno je pokazala na Instagramu kako su joj njezine dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren na nozi markerom nacrtale na svoju mamu i njih te jedno veliko srce na nozi. Čini se kako ju je taj crtež oduševio jer ga je odlučila trajno zabilježiti na ruci i teško da će takvu tetovažu ikad poželjeti ukloniti.

“Za one koji nisu vidjeli story prekjučer – ovo je crtež koji su Lumi i Balie nacrtale meni na nogu markerom. Sad je na ruci istetoviran”, poručila je Ella i oduševila fotografijama tetovaže.

Njezini pratitelji su bili iznenađeni što se Ella odlučila na ovaj korak, no tetovaža ih je ipak oduševila.

"Ček, ček, ček, jesi ti to stvarno dala istetovirati??? Ja sam mislila da ti to Ballie nacrtala markerom", "Tetovaža je super. Najbolje su one koje imaju veze s djecom. Bar si siguran da ih nećeš poželjeti prekriti","Predobro Ella oduševila si me", "Preslatko, bravo za vas tri cure", pisali su joj jedni.

Možda te zanima... Ella Dvornik objavom pokrenula burnu raspravu: "Zašto ljudi buše uši bebama, to je jako brutalno". Roditelji

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.