Roditelji Sretna mama 13. svibnja 2018.

Dirljiv video povodom Majčinog dana ostavit će vas u suzama

Foto: YouTube/Teleflora
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Dala sam svojoj kćeri da promijeni moje srce i da mi pokaže drugačiju vrstu savršenstva', govori mama djevojčice Mije u emotivnom videu povodom Majčinog dana

Kada je Cara Armstrong rodila svoju kćer Miju, liječnik joj je rekao: "Žao mi je." Mama koja priznaje da nije razumjela kako savršenstvo izgleda, ali da je ideja o 'savršenoj obitelji' uvijek bila nešto čemu je težila, shvatila je da 'savršenstvo' dolazi u svim oblicima kada je njezina kćer sa sindromom Down došla na svijet. 

Tvrtka Teleflora napravila je nekoliko reklama koje su dio njihove kampanje 'Love Makes a Mom', a u emocionalnom videu povodom Majčinog dana, mama Cara objašnjava kako savršenstvo izgleda u njihovoj peteročlanoj obitelji, zahvaljujući djevojčici Miji. 

'Mia ima sindrom Down i obožavaju je svi koji je upoznaju'

"Ona je ljepilo koje drži našu obitelj zajedno, ona je svjetlo naših života", govori ponosna mama i dodaje kako misli da je majčinstvo prihvaćanje djece onakvima kakva jesu. "Dala sam svojoj kćeri da promijeni moje srce i da mi pokaže drugačiju vrstu savršenstva", rekla je na kraju. 

Pogledajte emotivni video:

Možda te zanima... Mamina reakcija na bebu s Down sindromom: 'Savršena je' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.