Roditelji Sretna mama 27. listopada 2015.

Bez grižnje savjesti: Wellness vikend za mame

Terme Krka
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Da biste se zaista mogli opustiti, morate biti sigurni da je vaše dijete dobro i bez vas. Zato ćete se prije odlaska trebati pozabaviti organizacijom. A onda, bez grižnje savjesti, uživajte u svom vikendu s prijateljicama, u masažama, sauni, jacuzziju, koktelima

Kad smo na forumu Klokanice pitali mame kako zamišljaju svoj savršen dan, visoko na listi želja bili su druženje s prijateljicama, Wellness i masaža za opuštanje. 

"Bez svojih prijateljica ne mogu, naravno i bez svojih najdražih, a i bez bilo kakve aktivnosti. Svoj dan bih počela ranom zorom jednim rolanjem sa svojim 'sportskim' prijateljicama uz malu dozu trača. Slijedila bi kavica s mužem i malcem. Onda masaža i malo uređivanje, pa obiteljski ručak. Pa Wellness s prijateljicama, glasna muzika, sauna, jacuzzi, čaj. Večera sa svojim dečkima i za kraj dana dobar izlazak sa svojim damama, do zore. I da, stigla bih sve to!", napisala je jedna od naših čitateljica.

masaža | Author: Promo Foto: Promo

Ako se i vi osjećate slično kao ova mama i treba vam jedno dobro punjenje baterija, odlazak na Wellness vikend s prijateljicama mogao bi biti pravi izbor za vas. Izaberite najbolje moguće društvo na svijetu - svoje "cure" s kojima se poznajete u dušu, koje su vam uvijek bile podrška kada je bilo teško i s kojima ste najjače smijali kad je sve bilo kako treba. Važno je da se s njima možete opustiti i zajedno uživati

Da biste to zaista mogli, morate biti sigurni da je vaše dijete dobro i bez vas. Zato ćete se prije odlaska trebati pozabaviti organizacijom. Možete na to gledati kao na priliku da se tata i dijete još bolje povežu i upoznaju u malo drugačijim okolnostima nego kada ste vi s njima, ili dijete može otići na uzbuljivi vikend kod bake i djeda, ili se, primjerice kod ujaka družiti sa svojim velikim bratićima. Potrudite se da dijete ne doživi taj vikend kao "vrijeme bez mame", nego kao pustolovinu. 

Terme Krka | Author: Promo Foto: Promo

A vi onda, bez grižnje savjesti, uživajte u svom vikendu s prijateljicama, u masažama, sauni, jacuzziju, koktelima i kavicama. Vratit ćete se kući odmoreni i ispunjeni i vaše će dijete opet imati mamu kakva želite biti.

Na pravi festival masaža možete sa svojim curama otići u Terme Krka. Izaberite svoj vikend relaksacije!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.