Roditelji 19. siječnja 2023.

Kristina Kuzmič videom dočarala kako se osjećamo uz silne savjete o roditeljstvu

Foto: Screenshot: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Čim rodiš, savjeti o roditeljstvu pljušte sa svih strana. No, nerijetko su potpuno proturječni, što posebno novopečenim roditeljima stvara potpuni kaos u glavi. Upravo je to svojim videom dočarala Kristina Kuzmič, poznata vlogerica i autorica knjiga.

"Apsolutno moraš!", "Nikako ne smiješ!", "Napravi ovako!", "Nemoj ni slučajno tako!" 

Ponekad se osjećamo kao da nam upravo ovako sa svih strana stižu raznorazni savjeti, a mi se samo okrećemo od jednih do drugih i čim pokušamo slijediti jedan savjet, stiže drugi. Vrijedi to, više - manje, za sva područja života, ali posebno za roditeljstvo. Svatko, ali baš svatko ima za tebe neki savjet i baš svatko od njih smatra da baš njega/nju trebaš poslušati. Sigurni smo da su ti poznate takve situacije i da se s njima možeš poistovjetiti!

Možda te zanima... Muškarac slikovito opisao kako je doživio porod: "Zašto nitko ne priča o tome?! Bilo je traumatičnih stvari" Trudnoća

E, pa upravo je o tom snimila video i poznata vlogerica i autorica Kristina Kuzmič i na prvu nas oduševila! Upravo kako je u videu "How to parent correctly" pokušala i uspjela dočarati - jednostavno je nemoguće slijediti sve savjete koje dobiješ svakodnevno iz raznih izvora. A kad ih staviš sve u jedan video, dobiješ ponajprije puno smijeha. 

Kristina Kuzmič inače je hrvatskog porijekla, rođena je i djetinjstvo provela u Osijeku, a kasnije se s 14 godina s obitelji zbog rata preselila u Ameriku. U svojoj knjizi "Drži se" Kristina piše o svom životu i svemu što je prošla dok je pokušavala svog sina Luku izvući iz pakla droge, alkohola i depresije. Na svojim profilima na društvenim mrežama Kristina često govori o svom životu, razvodu od prvog supruga, teškim početcima i siromaštvu, odgoju... A u svemu tome najčešće je izrazito šaljiva. 

Možda te zanima... Kako zapravo izgleda hitni carski rez: Pogledaj u videu tate koji je sve snimio Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.