Roditelji 07. lipnja 2024.

Je li zagrljaj Davida Beckhama i kćeri Harper 'cringe' i neprimjeren? Da nam je barem svima to - normalno.

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Beckhamovi se ponose činjenicom da su izrazito povezana obitelj u svakom pogledu. Komentari drugih ih se ne tiču previše, ali svako toliko javnost im predbaci nešto, najčešće vezano uz djecu…

Čudna su vremena došla – vremena kad svi za sve nekom prigovaramo i svi se svemu čudimo. Čudimo se kad netko ne poklanja previše pažnje djeci, nego više mobitelima, čudimo se kad je netko previše uz svoju djecu, čudimo se kad im se dopušta puno, čudimo se kad im se ne dopušta ništa… Uglavnom se često čudimo i zgražamo, i to 'javno', ako se to može tako nazvati kad se izjašnjavamo na internetu krijući se iza svojih profila.

Možda te zanima... Zvijezde ljube djecu u usta kao podrška Davidu Beckhamu Roditelji

Naravno, slavnima se još lakše i još detaljnije prati svaki korak, a kad su djeca u pitanju tako je lako zakačiti se na nešto. David Beckham u nekoliko je navrata već na svojoj koži osjetio kako je to naći se na meti u vezi postupaka s djecom dok se trudi samo jedno – biti brižan tata. Dogodilo se to ponovno nakon što su objavljene fotografije njega i kćeri Harper kako uživaju u utakmici prije nekoliko dana.

David i Harper bili su naočigled sretni dok su gledali utakmicu Inter Miami CF protiv St. Louis City SC-a u Fort Lauderdaleu na Floridi. S njima je bio i njegov sin Cruz, ali oči javnosti u potpunosti su bile uprte u tatu i kćer. Naime, dok su neki bili očarani povezanošću tate i kćeri, drugi su njihov odnos i zagrljaje na utakmici okarakterizirali kao „cringe“, odnosno ustanovili da su takvi zagrljaji neprimjereni između tate i 12-godišnje kćeri.

„Nisam dobio 3 boda koja smo željeli, ali imam ovu malu uz sebe“, napisao je David, 49-godišnja nogometna legenda, na Instagramu, podijelivši sliku na kojoj je sa svojom kćeri. No, onaj „cringe“ dio nije se odnosio na tu fotografiju, nego na fotografije koje se mogu vidjeti ovdje.

Nisu svi odmah napali Beckhama, mnogi su čak pohvalili očinske zagrljaje i nazvali ih slatkima, a njega brižnim ocem koji obožava svoju kćer. No, neki portali i brojni komentatori „diljem interneta“ zauzeli su sasvim drukčiji stav. Neki od komentara koji su prikupljeni na stranici Bored Panda glasili su ovako:

„Beckham mora shvatiti da njegova kći brzo raste. Ne može je zagrliti na isti način kao kad je imala 5 godina.“

„Jezive slike... izgleda da joj je oko 18, izgleda potpuno neprikladno.“

„Mislio sam da su par.“

Pa, ne znamo za vas, ali mi smo odlučili ove fotografije gledati kao sliku i priliku brižnog oca koji obožava svoju kćer i kćeri koja je zakoračila u pubertet, ali se i dalje voli naći u tatinom zagrljaju, i to u javnosti. Ne bi li mnogi očevi dali sve od sebe da ih kći ovako grli? I ima li za roditelje razlike jesu li djeca u pelenama ili imaju djevojke/dečke? Složit ćemo se da nema. I današnji se roditelji vole nekad maziti sa svojim roditeljima, u to smo se više puta imali priliku uvjeriti čak i među komentarima naših pratiteljica.

Pa zašto bismo onda napadali tatu koji obasipa ljubavlju svoju kćer baš onako kako bismo i mi sami? Da je na njegovom mjestu njegova supruga Victoria Beckham, bi li bilo drukčije?

Inače, ovo nije prvi put da se Beckham susreo s ovakvim reakcijama javnosti. Prije dvije godine, dakle kad je Harper imala 10 godina, objavljene su fotografije na kojima ju tata David ljubi u usta. Te su fotografije uzburkale javnost pošteno! Velika većina je smatrala da je Harper prestara da bi ju tata ljubio u usta. Isto su mu predbacili i kad je Harper imala 5 godina, a pojavile su se također fotografije poljupca.

„Kritizirali su me jer sam neki dan poljubio svoju kćer u usne“, rekao je tada David za BBC. „Svu svoju djecu ljubim u usta. Brooklyna možda ne. Brooklyn ima 18 godina, možda bi mu to bilo malo čudno,“ dodao je i pojasnio: „Ali jako sam nježan prema djeci. Tako smo Victoria i ja odgojeni, a tako se i mi ponašamo s djecom. Želimo pokazati svojoj djeci ljubav i štitimo ih, pazimo na njih i podržavamo ih, i znate, vrlo smo nježni prema njima.“

David i Victoria se nikad nisu ustručavali pokazati koliko im je važna obitelj i koliko su ponosni na svoju djecu - Brooklyna, Romea, Cruza i Harper Seven.

„Moj najveći uspjeh i najveća ljubav je moja obitelj. Prvo hvala mami što je od tate napravila tatu (znam da je, djeco, žao mi je), a drugo tata vas sve voli više nego što možete zamisliti. Budite svoji i sanjajte“, napisao je David prošle godine u objavi na Instagramu.

Sigurni smo da će se naći onih koji će ovakvo ponašanje jednog tate u javnosti doživjeti kao „cringe“, ali ovoga puta se nećemo prikloniti njima. Kad bi barem sve bilo toliko normalno da nam ovo svima bude – normalno. I da nemamo potrebu uopće raspravljati o tom. 

Možda te zanima... Harper Beckham luda je za šminkom i prava profesionalka, ali – samo kod kuće Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.