15. svibnja 2014.

Pravila natječaja 'Osvojite ulaznice za kino!'

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

ORGANIZATOR

Natječaj "Osvojite ulaznice za kino!" raspisuje: Cineplexx HR d.o.o. (OIB: 33015352187; 94483056627), Zavrtnica 17, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje  u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata).

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traži 15 odgovora na nagradno pitanje: „Što za vas znači obitelj?“ , raspisuje se u svrhu promocije Cineplexx HR d.o.o. kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju.. Nagradni natječaj traje od 15.05.2014. godine do 21.05.2014. godine na web adresi klokanica.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
15 x 4 ulaznice za film po izboru za matineje za kina:

Cineplexx City Center one East, Cineplexx City Center one Split, Cineplexx City Centar Kaptol.

Ulaznice se mogu iskoristiti do 15.06. 2014, a preuzimaju se na blagajni kina uz preočenje osobne iskaznice.

PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje su registrirani korisnici portala klokanica.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji ispod članka na portalu Klokanica.hr napišu odgovor na nagradno pitanje.

Slanjem odgovora na nagradno pitanje prihvaćaju se Pravila natječaja.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između 15.05.2014. godine do 21.05.2014. godine nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora i/ili Medijskog partnera.
Autori 15 odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

Dobitnici će biti objavljeni na web adresi klokanica.hr 21.05.2014. godine tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Cineplexx HR d.o.o