17. studenoga 2016.

Pravila natječaja 'Osvojite knjigu Bajke koje pomažu djeci'

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

ORGANIZATOR

Nagradni natječaj  "Osvojite knjigu Bajke koje pomažu djeci" raspisuje Mozaik knjiga d.o.o., upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu (MB: 3741672; OIB: 57010186553), Karlovačka cesta 24A, 10 020 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata) u svrhu promocije portala klokanica.hr.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj  "Osvojite knjigu Bajke koje pomažu djeci" u kojem se traže odgovori korisnika portala Klokanica.hr na pitanje "Koja je najdraža priča vašem djetetu i koji dio iz nje najviše voli", raspisuje se u svrhu promocije Mozaik knjiga d.o.o. kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje 17. do 27. studenog 2016. na web adresi klokanica.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje: 2X knjiga 'Bajke koje pomažu djeci' u izdanju Mozaik knjiga d.o.o.

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva starije od 18 godina koje su registrirani korisnici portala Klokanica.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 17. do 27. studenog 2016. napišu odgovor u komentarima ispod članka

Slanjem objašnjenja na definiranu temu prihvaćaju se Pravila natječaja. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila natječaja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijave se primaju u razdoblju između 17.11. i 27. 11. 2016. u 11 sati. Redakcija portala odabire dva odgovora među pristiglima. Autori najboljeg objašnjenja će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja i kontaktirani putem e-maila od strane redakcije.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.
24sata d.o.o. i Mozaik knjiga d.o.o.