04. lipnja 2014.

Pravila natječaja 'Mali navijači!'

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

ORGANIZATOR

Natječaj "Mali navijači!" raspisuje: Baby Center d.o.o, OIB 97350708482, Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje  u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata) u svrhu promocije portala klokanica.hr.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži 16 originalnih pjesmica/stihova na temu Navijamo za Hrvatsku , raspisuje se u svrhu promocije trgovine Baby Center kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 05.06.2014. godine do 11.06.2014. godine na web adresi klokanica.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
3x Bodi navijački Croatia , jedinična mpc: 54, 99 kn (vel 62-92)

3x Dvodijelni komplet navijački Croatia, jedinična mpc: 129, 99 kn (vel. 92-128)
10 x Kapa navijačka Croatia, jedinična mpc: 69, 99 kn

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koji su registrirani korisnici portala klokanica.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 05.06.2014. godine do 11.06.2014 godine ispod članka na portalu klokanica.hr napišu odgovor na nagradno pitanje.

Slanjem originalnih pjesmica/stihova prihvaćaju se Pravila natječaja.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između 12.06.2014. godine i 17.06.2014 godine. godine nakon čega slijedi odabir najboljih pjesmica/stihova prema izboru Organizatora i/ili Medijskog partnera.
Autori će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

Dobitnici će biti objavljeni na web adresi klokanica.hr 19.lipnja 2014. godine tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.
24sata d.o.o. i Baby Center d.o.o.