20. veljače 2015.

Kino, predstava, izložba ili radionica?

film kino
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Još uvijek ne znate kamo bi s djecom za vikend? Nije prekasno da zavirite u našu Tražilicu događanja i odaberete pronađete događaj baš po vašoj mjeri!

U hrvatska kina došao je glazbeni obiteljski spektakl 'Annie', napravljen po broadwayskoj predstavi.  Riječ je o urbanoj komediji za sve generacije, u kojoj ćete zasigurno uživati i vi i vaše dijete. Donosimo vam prvu dostupnu scenu iz glazbenog hita.

 

U Tehničkom muzeja grada Zagreba 21. veljače otvara se interaktivna izložba 'Abeceda novca'. Namijenjena je djeci starijoj od 8 godina, a podučava osnovama financijske pismenosti. Stoga je zanimljiva i svim generacijama posjetitelja jer je napravljena kao velika igra. Djeca dobivaju elektronsku bankovnu karticu na osobni račun koji sadrži početni kapital. Što će napraviti s novcem, ovisi o njima.

Da ne bi zaboravili na najmlađe, predlažemo vam besplatne radionice za mališane svih uzrasta. U subotu od 11 do 13 sati, Point Shopping Centru, djeca mogu naučiti ručno izraditi tajanstvenu snježnu kuglu, a u nedjelju sastaviti domišljate igračke

Također, tu je predstava  'Jaje' Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, autora Zlatka Krilića, koju imate ovaj vikend priliku pogledati u Osijeku. U Varaždinu možete posjetiti dječji sajam, a u Splitu pogledati novu predstavu Gradskog kazališta lutaka Split 'Paško u knjižnici'.

Pogledajte sve događaje u našoj Tražilici događanja!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.