07. prosinca 2015.

Kako djetetu pomoći kad ima začepljen nosić?

Nisita
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za sigurno rješavanje začepljenog nosa, suhe, osjetljive sluznice i osušenih nakupina u nosu isprobajte Nisitu!

Prehlada i začepljen nos kod djeteta svakoj mami predstavlja početak danonoćnog angažmana. Uslijed otežanog disanja djeca postaju plačljiva, a noću se stanje i dodatno pogoršava. Nisita sprej i mast za nos pokazali su odlične rezultate kod rješavanja problema začepljenog nosa uslijed prehlada jer učinkovito razrjeđuju sekret u nosu i regeneriraju sluznicu nosa.

Sprejevi za nos s dekongestivnim učinkom (smanjuju oticanje sluznice nosa i time ga "odčepljuju") unijeli su pravu revoluciju u rješavanju problema sa začepljenim nosom. Većina mama u svojoj kućnoj ljekarni uvijek ima sprej za nos s dekongestivnim učinkom i sirup za snižavanje temperature. Dok su sa sirupom oprezne i pažljivo čitaju uputstva, kod sprejeva za “odčepljivanje” nosa propisanim dozama i učestalosti korištenja ili trajanju terapije ne pridaju toliko pažnje.

Dugotrajna ili stalna primjena dekongestiva isušuje sluznicu i disanje postaje otežano, stoga ju je bitno vlažiti kako bi se regenerirala. Nisita je pokazala je odlične rezultate u regeneraciji sluznice nosa, no uspješno rješava i probleme koje su mame sklone pokušati rješavati sprejevima s dekongestivnim učinkom.

Nisita sprej i mast sadržavaju dvije soli koje su neophodne za normalnu funkciju sluznice nosa jer pospješuju prirodni mehanizam vlaženja i regeneracije. Na taj prirodan način pojačavaju se funkcije sluznice nosa čime se potpomaže njezino čišćenje, omekšavaju se postojeće osušene nakupine u nosu i ublažavaju simptomi poput svrbeža, peckanja i kihanja.

Nisita omogućuje i razrjeđivanje gustog sekreta u nosu, čime se olakšava disanje na nos.

Za sigurno rješavanje začepljenog nosa, suhe, osjetljive sluznice i osušenih nakupina u nosu isprobajte Nisitu!

Oblik masti za nos jedinstven je proizvod na našem tržištu, a upravo oblik masti radi prirodnog sastava i dugotrajnog zadržavanja na sluznici omogućuje dubinsko vlaženje i regeneraciju sluznice nosa. Lako se primjenjuje putem nastavka za nos i izrazito dobro se razmazuje masažom nosnica.

Mast možete koristiti tijekom cijele zime jer ne sadrži štetne konzervanse. Mogu je koristiti svi - bebe, djeca, odrasli te čak i trudnice. Zbog toga je sve češća preporuka farmaceuta u ljekarnama.

Isprobajte Nisitu i pomozite svom djetetu da lakše diše!

Način korištenja masti pogledajte u videu. Prije prvog korištenja pažljivo pročitajte uputu.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.