Zivim vani, a zelim roditi u Hrvatskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mja
    10. Siječanj 2016. 13:15

Drage mame i buduce mame.
    Pisem vam iz inostranstva i puna sam pitanja. Naime, moj decko i ja zelim dijete i trenutno zivimo u dvije razlicite zemlja EU. Oboje smo Hrvati ali on zivi u Hrvatskoj a ja sam u Danskoj. Planiramo bebu i interesira me ako je neka od vas bila u slicnoj situaciji? 
    Prema danskom zakonu na porodiljni mogu 4 tjedna prije termina pa je moj plan odraditi trudnocu u Danskoj, u mjesec dana prije trudnoce preseliti u Hrvatsku i nakon toga ostati godinu dana u hrvatskoj  (jer mi je tu i obitelj i cijeli stu potpore kako se kaze).
    Interesira me ako je koja od vas bila u slicnoj situaciji, kako naci ginekologa koji ce voditi trudnocu zadnjih mjesec dana (privatni ili drzavni) a najvise od svega kako rijesiti sa HZZO-om?
    Hvala unaprijed, M :)

• ninjo
    18. Prosinac 2016. 22:19

iako je post stavljen "davno" jedan savjet..bjezi sto dalje iz HR neka se rodi u Danskoj i bude Danac a u RH kao turist

Omerta
    14. Siječanj 2018. 22:20

Bas me zanima kako je ovo zavrsilo. :)

I mi smo na relaciji Zg-Cph. Prvu trudnocu sam vodila u obje drzave, a rodila sam u Hr zbog istih razloga i tu smo ostali skoro 3 godine. Proslo ljeto smo se vratili u Dansku, ali dolazimo u posjetu mojima otprilike svaka 3 mj. 

Ako za tjedan dana ne dobijem m, onda cu moci pisati malo vise o vodjenju trudnoce u Danskoj. :D Cini mi se da su ovdje dosta opusteni oko svega, pa ne znam kako ce to meni panicarki odgovarati.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.