Bas tako…nema Ptičice dugo🤔
Treba mi savjet…. moja K napokon doji na obje dojke…nakon pocetnih problema( krvavog icjetka na obje dojke)al je jos uvijek i dohranjujem… npr. Doji obje sike po 20tak min i jos joj dodam 60ml. Mislim da bi mogli da izbacimo AD u potpunosti da ona na siki bukvalno pola vremena ne spava i uopste ne doji….kako vi razbudjujete dok doje? I kako vam izgleda nocno dojenje?
Znas sve o izbacivanju ad? Radis kompresije dok sisa?
Neznam to o izbacivanju AD, kompresije radim u toku podoja🙄
Hvala mmama2❤
Bitno je da ne izbacis odjednom, preko noci nego pomalo.. ima na rodinim stranicama o tome.. po 10 ml po obroku, ali provjeri tocno
url=https://lilypie.com]
Mame, imam pitanjce. Ona danas ima 15 dana, od 12 dana primjećujem nervozu, prvo sam mislila blagi grčići. Vidim da se napinje, crveni, ali nije to nešto strašno ali puno manje spava i jako je nemirna. I jučer već skoro pošaljem muža u ljekarnu po neke kapi i pomislim si da je možda i skok u razvoju u kombinaciji sa grčićima. Prvo sam mislila da traži više sisu da se tješi zbog grčeva ali moguće je i da je skok malo uranio, zar ne?
I što se tiče tih kapi, dosta struke tvrdi da uopće nije dokazano da te kapi pomažu, ima mi li ih smisla kupovati i pokušavati s tim? Mi nju uspješno umirimo nunanjem na pilates lopti i slično, ali se umorimo svjetski 😅 planirala sam muža poslati po dan simplex? Imate neki drugi savjet?
Bulbi, imas prekrasnog malog dečkića u sebi 😍
Hvala ti, samo me zanimalo sto je to jer sam mislila da mi je to u otpusnom pismu navedeno al ipak su ga samo testirali na to, hvala Bogu nemma to ☺️
Mare, mislim da su grcevi, kod nas je identicna situacija bila, od 15 dana krenuli. Dosta nam pomazu Colief kapi, nosanje na ramenu i dosta su blazi otkako kapi dajem. Dosta cesto dignem da podrigne, i ja sam u dilemi da li i nocu da ga dignem kad mi zaspi na dojci ili da ga samo spustim?? 🤷🏽♀️
Hvala Vam cure😍😍😍😍😍....
pepillu ajde hvala Bogu da je sve ok🙏💕...dns mislim da obavezno bebama cim se rode provjeravaju hormone stitnjace,sto je zapravo super...
Mare, mislim da su grcevi, kod nas je identicna situacija bila, od 15 dana krenuli. Dosta nam pomazu Colief kapi, nosanje na ramenu i dosta su blazi otkako kapi dajem. Dosta cesto dignem da podrigne, i ja sam u dilemi da li i nocu da ga dignem kad mi zaspi na dojci ili da ga samo spustim?? 🤷🏽♀️
Moja uopće ne podriguje, bez obzira što ju dižem...
Podrigne mi svaki put, cak nekad mora i u pola podoja inace nece da nastavi, uzme siku ali se buni i odmah znam sta mu treba, podrigne i onda nastavi.
Ali je dosta halapljiv i proguta zraka.
Svjesna, mareikate…Nama je krenulo grčenje s neka dva tjedna, ne svaki dan...ali znala se baš mučiti, ne traje to dugo, ali mučno je za gledati. Pokušava zaspati i onda ju ulovi grč, zacrveni se, zaplače i tako u krug neko vrijeme. Jučer sam uzela espumisan baby i ne znam je li do njih, ali nije od tada imala napore. Znam da to nisu grčevi jer bi trajalo duže, ovo vjerojatno probava sazrijeva, ali zašto ne probati olakšati djetetu. Što se tiče podrigivanja, prije bi ju po noći ostvaljala da spava, ali više ne jer se ili pobljuca ili grči...podrigne u 90 posto slučajeva, nekad odmah, nekad treba 10-ak min. Oduzme komfor i vrijeme, ali njoj je lakše poslije. Nama je danas bila patronažna, od bolnice je dobila 590 grama. rekla mi je da ju mogu pustiti duže između podoja, ali ja nekako ne bi bar prvi mjesec, bez obzira na dobitak. Noću se sama budi svakih 2 i pol-3 sata, ali po danu uglavnom ja nju budim. Kako vi po tom pitanju?
cure, dali se i vaše bebe cesto trzaju u snu kao da ih trnci prolaze? Čitala sam da je to zbog jos nerazvijenog cns..
Svjesna, mareikate…Nama je krenulo grčenje s neka dva tjedna, ne svaki dan…ali znala se baš mučiti, ne traje to dugo, ali mučno je za gledati. Pokušava zaspati i onda ju ulovi grč, zacrveni se, zaplače i tako u krug neko vrijeme. Jučer sam uzela espumisan baby i ne znam je li do njih, ali nije od tada imala napore. Znam da to nisu grčevi jer bi trajalo duže, ovo vjerojatno probava sazrijeva, ali zašto ne probati olakšati djetetu. Što se tiče podrigivanja, prije bi ju po noći ostvaljala da spava, ali više ne jer se ili pobljuca ili grči…podrigne u 90 posto slučajeva, nekad odmah, nekad treba 10-ak min. Oduzme komfor i vrijeme, ali njoj je lakše poslije. Nama je danas bila patronažna, od bolnice je dobila 590 grama. rekla mi je da ju mogu pustiti duže između podoja, ali ja nekako ne bi bar prvi mjesec, bez obzira na dobitak. Noću se sama budi svakih 2 i pol-3 sata, ali po danu uglavnom ja nju budim. Kako vi po tom pitanju?
DU nezz jesi u tomu uzmi Perovicevu muckalicu poznato protiv grceva nabavljaju i ljudi iz okolice zd.imas samo u jednoj apoteci u zd to..nezz jesi ista cula citala ..mi smo uzeli i nama pomaze pije sa sa mjesec dana bebina zivota i traje 15dana jedna ta bocica...rasoitaj se ako slucajno nisi cula..svi o toj muckalici oricaju a ima je samo u nas uzet..😉
Sortiraj odgovore
Najstariji