Bokić, inace nisam u ovoj grupi ali sam nagovorila frendicu da vam se pridruzi. To je ova iznad gospodična 🤪
Ugl ovo joj je prvi forum pa je malo uputite. A i u Norveškoj. je sama pa da malo ubije vrijeme. Vjerujem da ste super grupica za to. Tenksić ☺️❤️
I neka si je nagovorila. 😄 pozdrav i tebi 👋
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Majja, di ste vi cure? Što ima novo? Šeta li tvoja curka po kvartu sama? 😄
.
Moj L je doživio neki skok i sad je postao i on malo više na sve strane, skroz se razbahatio i traži neka svoja prava. 😅🤣 sad će nadoknadit sve ovo što se milo smješkao i bio blažena beba do sada.
Uživamo u malo hladnijem vremenu i šetnjama, baš smo nekako naglo prešli u dugi rukav i jaknice.
Stariji je krenuo u vrtić i odmah se razbolio, ali zasad nije prešlo na maloga, sad će to biti borba kroz zimski period.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
E sad malo manje dobar dio - regresija. Mi smo valjda u regresiji jer smo se doslovno vratili na način uspavljivanja kao kad je imala tri mjeseca! Znači toliki pomak unazad, jedva sam živa. Već dva tjedna traje uspavljivanje isključivo uz nošenje, čim takne krevet plače i ustaje se. To ustajanje je užas. A za vikend nije htjela da ju uopće spistim na krevet ni kad bi mi zaspala!!! Od 1 do 4:30 sam ju držala i onda smo se obje onesvijestile do 6 i držala sam ju do 7:45 i rekla dovoljno ajmo. Sinoć isto, ali ipak malo bolje. Čim samo mrvicu otvori oči ili skuži gdje je, odmah plač i neće zaspati ako ju se ne nosi, što je buđenje svako malo. Što je to? Kad će kraj??
I mi smo sa spavanjem uzas. Ne bas ko Vi, ali isto stalno budenje po noci i plac pa ga uzmem uspavam i dalje. Nekad se isto odmah probudi kad ga spustim. I sam je izbacio dudu prije mjesec dana i sad samo bocicu vuce po noci.
Ja ga navecer uspavam u kolicima i dobro je.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ne znam koliko vam imaju zubića, ali kod nas je taj plač kroz noć i jako često buđenje bio indikator da samo što nisu probili novi. Isto je trajalo tjednima.
Mi imamo 8 zubica, 4 dolje i 4 gore.
Naziru se gornje trojke, ali ne mislim da vec izlaze, ali vidit cemo.
Moj se lijepo zaigra, zveckave lopte, plisanci za grist, grickalice one za zube, onda neka brojalica Fisher Price i tak.
Ima sator sa lopticama i najvise voli iznjet loptice i bacat pa puzat prema njima to mu je super.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Red fox, ja sam joj po vrucinama bas cesto davala a sad rjede, mozda na 2,3h nakon kasice ak pojede dosta, ak ne dam joj i za pol sata, mislim da nemozes pogrijesiti puno, sam daj kolko oce
Za blister nemam savjet, meni proso sam od sebe jako brzo
Motherlode, meni se cini da vi zdravo dosta jedete😁 s cim radis umake? Vrhnje?
Covjece tvoj je vec pravi mali decko😁
Vasi vec bas imaju dosta zubica, moja 1 samo do pola haha, al cini mi se da ide jos jedan
Joj mi smo bolesne, nisam cjelu noc spavala, nema temp al curi joj iz sinusa u grlo, jadna pokusava to gutat valjda a tesko joj je, da li znate nes dobro za to bas? Ispirem joj fizioloslom, sve kao izade al ne prode ni pol sata i onda se vec gusi sva u tom, spavat nemre normalno radi tog, nos joj je prohodan cijelo vrijeme
Inhaliram ju, stavila sam etericna ulja u difuzor i nez kaj sve ne😂
Al to bas curi jako, neznam kak cemo ovu noc prezivit😭
Red fox, ja sam joj po vrucinama bas cesto davala a sad rjede, mozda na 2,3h nakon kasice ak pojede dosta, ak ne dam joj i za pol sata, mislim da nemozes pogrijesiti puno, sam daj kolko oce
Vasi vec bas imaju dosta zubica, moja 1 samo do pola haha, al cini mi se da ide jos jedan
Joj mi smo bolesne, nisam cjelu noc spavala, nema temp al curi joj iz sinusa u grlo, jadna pokusava to gutat valjda a tesko joj je, da li znate nes dobro za to bas? Ispirem joj fizioloslom, sve kao izade al ne prode ni pol sata i onda se vec gusi sva u tom, spavat nemre normalno radi tog, nos joj je prohodan cijelo vrijeme
A tako tako, i zdravo i nezdravo 🫢 recimo dok smo mi jeli pizzu, njemu sam napravila kao baby pizzu - tortilja, umak od domaćih rajčica i mozzarella. To mu je baš bilo fino 😁 variva mu sva dajem - leću, slanutak, grašak. A na vrhnju ništa ne radim, kod nas su svi umaci na crveno jer muž ne jede sir ni vrhnje. Nije da mu smeta laktoza nego jednostavno ne voli, a sad kužim da ni malac nije fan jogurta, sira i slično.
Kužim da nije isto dok se kasnije začini, mi smo se nekako navikli. E i neki dan sam radila doma puter štangice, veliki hit! Tako da on pojede i maslaca i brašna, svega 😁 čim se probudi gura rukicu u usta i ide kod sjedalice, jeo bi.
Držim fige svima da zubi izađu lakše nego kod nas 🫠 ja više ne vjerujem u regresije, za sve krivim zubiće 😂 e i da, Gengigel nam nije ništa pomagao, Dentinox je.
Sinusi smo i mi imali borbu, malo je pomogao Sterimar, ali isto dvije noći nismo spavali... svaki put dok je htio sisati, nije mogao jer nije mogao disati. Užas. Nadam se da će i kod vas trajati samo dva dana🤞
A tako tako, i zdravo i nezdravo 🫢 recimo dok smo mi jeli pizzu, njemu sam napravila kao baby pizzu - tortilja, umak od domaćih rajčica i mozzarella. To mu je baš bilo fino 😁 variva mu sva dajem - leću, slanutak, grašak. A na vrhnju ništa ne radim, kod nas su svi umaci na crveno jer muž ne jede sir ni vrhnje. Nije da mu smeta laktoza nego jednostavno ne voli, a sad kužim da ni malac nije fan jogurta, sira i slično.
Kužim da nije isto dok se kasnije začini, mi smo se nekako navikli. E i neki dan sam radila doma puter štangice, veliki hit! Tako da on pojede i maslaca i brašna, svega 😁 čim se probudi gura rukicu u usta i ide kod sjedalice, jeo bi.
Držim fige svima da zubi izađu lakše nego kod nas 🫠 ja više ne vjerujem u regresije, za sve krivim zubiće 😂 e i da, Gengigel nam nije ništa pomagao, Dentinox je.
Sinusi smo i mi imali borbu, malo je pomogao Sterimar, ali isto dvije noći nismo spavali… svaki put dok je htio sisati, nije mogao jer nije mogao disati. Užas. Nadam se da će i kod vas trajati samo dva dana🤞
Ajme super😁 ja sam ljubomorna, i ja bi tako da svi papamo isto al jednostavno ne stignem svaki dan, stalno nes, evo sad je bolesna pa je skok pa zubi stalno moram s njom bit, znaci nemre 5 min sama bit🤦♀️ moram nas nekako dovest u red haha
Evo sad joj je vec puno bolje hvala bogu🙏 nije imala temp ni nije preslo na pluca izgleda da sam ja to dosta ispirala😂
Kak oblacite bebe za spavanja ako vam je 21-22 stupanj u sobi? Ili na koliko spavaju sada?
Elia jeste ozdravile?
Meni je stariji skupio nešto u vrtiću, ali sreća nije prešlo na mlađega ništa.
.
Kako stojite s menstruacijom? S prvim sam dobila nakon 11 mjeseci, a sad sam prije par dana imala neku blagu sukrvicu pa sam pomislila da je to menstruacija, ali nije se ponavljalo pa razmišljam da je možda bila ovulacija. A baš mi je bilo lijepo bez M dosad 🫠
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji