Tratinčice gdje je najnovija lista, vidim da je stara na 75str, druge ne nađem?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Jutro curee 😀
Ja sam malo ovaj vikend otisla na more opustiti se i psihicki pripremiti za pregled u utorak da vidimo jel sve ok. Bas me hvata neka nervoza…jedva cekam da dode taj dan! Mislim da cu tada i dogovoriti s doktoricom da mi otvori komplikacije jer eto, jednom u zivotu si prvi put trudna pa sam si razmisljala malo da je ovo zadnja prilika da se malo posvetim sama sebi i da u miru biram kolica, krevetice i sve ostalo bez ikakvog stresa na poslu.
Kako ste vi? Jeste vec pocele razmisljati o imenima ili nam je jos prerano 😃
Od plusića smo počeli razmišljat o imenima, malo više o ženskim nego muškim (kao da smo odmah znali 😂), kad su došli nalazi spolova, odmah smo se složili da će curke bit Dora i Ema 🥰
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Ja sam za deckica da bude Ivano, a za curicu imam sto kombinacija pa nisam nasla jos da mi se sto posto svida. Za prvu curku sam odmah znala da ce biti Katja.
To je samo moje misljenje ali ne govorim na glas jer sam na oprezu do kraja.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Bok cure,
Jeste vec otkrile spol svoje bebice? Ako da, jeste to muzu prenjele na neki poseban nacin i svojim bliznjima? :)
Ja sam jučer otkrila. Curica jee🥰
Nisam na nikakav poseban način, samo sam zvala čim sam izašla s pregleda.
Mene je uvijek strah krivih procjena spola na uzv..i mami je bilo tako do 7.mj curica, a ono ooops dečko. Umjesto Tene došao Mateo. Iako sam kao uvjerena da je prije bilo više toga, ali evo sestrični prošle godine do kraja govorili muško i rodi curicu.. sad mi je to palo napamet kad smo na temi spola🤣
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Mi smo odlucili ako bude decko da ce biti Teo 🥰🥰 ja sam imala vise prijedloga, ali bitno mi je da se oboje slozimo oko imena pa na kraju eto 😁😁
A ako je cura onda imamo jos malo razmisljanja.🙈 ja guram nesto svoje, pa da vidim hoce li proci 😂😂 nisam ni sama jos sigurna.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Bok cure,
Jeste vec otkrile spol svoje bebice? Ako da, jeste to muzu prenjele na neki poseban nacin i svojim bliznjima? :)
Mene je uvijek strah krivih procjena spola na uzv..i mami je bilo tako do 7.mj curica, a ono ooops dečko. Umjesto Tene došao Mateo. Iako sam kao uvjerena da je prije bilo više toga, ali evo sestrični prošle godine do kraja govorili muško i rodi curicu.. sad mi je to palo napamet kad smo na temi spola🤣
Cestitke na curici 💗
Svasta je moguce. 2021 je frendica cekala do cca 30tt da se beba na kraju okrene i sazna spol 😂 na kraju su joj rekli tocno, ali je bas dugo dugo cekala 😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Bok cure,
Cestitke na curici 💗
Svasta je moguce. 2021 je frendica cekala do cca 30tt da se beba na kraju okrene i sazna spol 😂 na kraju su joj rekli tocno, ali je bas dugo dugo cekala 😂
Meni se moja curka do 35. tt nije pokazala. Komotno sam mogla cekat i do poroda 🤣
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mi smo isto odmah poceli razmisljati o imenima. Za sada nam je musko David, a zensko Tia 😃
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Za prvog smo se odma složili što se tiče imena. Onako, lagano...🤣 iz prve trudnoće je ostalo ime za curicu, Elena. Al evo, ni sad nije curica pa sad vodimo borbe. Ja navijam da bude Toma, a njemu i nije nesto. Iskreno...meni je on već Toma, mene će udarati, mene tjera pišat, mene će boljet na porodu pa nema on tu nesto previse za birat 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok cure,
Cestitam 🌸💜🌸💜🌸 hmm, krenule su napokon i curice 😂
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji