Sretno na pregledu danas✌️
Cure znaci nocas sam stavila veliki jastuk iza leđa da se ne okrećem na trbuh, znaci u dva sata me tolika bol probudila u lijevom dijelu maternice da sebi nisam mogla doc, pa sam malo spavala na desnom boli, ugl ništa se nisam na spavala i neznam zbog cega, evo guglam al nikako da na ništa naletim…
Caliopi najbolje odeš do HZZO-a pa ih pitaš za te patne liste…
Ne znam ako sam dobro popratila dosad. Vi ste bili na prvom pregledu? Trudnoca je potvrdena?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Bok curke imam jedno pitanje u vezi komplikacija pa ćete vi koje ste sređivale to znati odgovor!
Naime,zanima me koja je dokumentacija sve potrebna za otvaranje komp.? Vidjela dam da treba neki obrazac popuniti poslodavac koji se predaje na HZZO,ali sad imam pitanje. Što ako sam krenula raditi nedavno u novoj firmi a treba mi 6 platnih listi (koliko sam shvatila) koliko ih nemam kod novog poslodavca, jel moram u tom slučaju kontaktirati i bivšeg poslodavca da popuni obrazac za svoje platne liste ili mogu samo priložiti te platne liste od starog poslodavca i nove od novog da se ispuni ta kvota 6 platnih lista? Nadam se da kužite pitanje i zbrku koju imam? Jer u slučaju da prokuca srce, defintiivno ću morati otvarati komplikacije jer mi je sve teže sjediti,plus penjanje 2 kata svakodnevno na poslu po par puta pošto nema lifta i jedva dišem kad se uspnem pa razmišljam o tome i čisto da vidim s vama. Recimo kad bi se otvarale komplikacije 1.u mjesecu, onda bi platne liste i dognake morala predati do 5.u narednom mjesecu kada je isplata ili ranije?
Ja sam otvarala komplikacije i isto sam kod novog poslodavca imala samo 3 plaće. Kontaktirala sam zadnja 2 poslodavca koji su mi dali isti taj obrazac potvede o plaći tako da sam imala zadnjih 6 mj potvrda o plaći.
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
Idem na pregled u srijedu pa ću reci doktorici o čemu je riječ mislila sam možda se nekome od vas nešto slično desilo….
Da potvrđena trudnoća trenutno sam 13,5/14 tjedana….
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Idem na pregled u srijedu pa ću reci doktorici o čemu je riječ mislila sam možda se nekome od vas nešto slično desilo….
Da potvrđena trudnoća trenutno sam 13,5/14 tjedana….
Aha, pa super onda. Pomijesala sam vas s jednom drugom zenom ocito.
Ako vas nastavi bolit tim intenzitetom, javite se svakako odmah doktoru.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Evo me s pregleda
Braco odgovara tjednima. Ima oko 50grama. Spavao je, tu i tamo je malo promrdao guzu i još udobnije namjestio glavu 😍 ima mokracni mjehur, zeludac, mozak se savrseno vidio.
Meni je iskreno to precudno jer kad sam bila sa K.na pregledu sa 13 tjedana on bio velicina za 15 tjedana. Uvijek 2tjedna u plusu 🤣
Sljedeci pregled mi je u trudnickoj jer je moja dr na GO pa kod nje tek u 7 mj 🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ma nema problema, naravno da ću joj reci… a ja još u ijek neznam staviti tu traku ispod da nemoram Non stop postao koliko sam trudna….
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Evo me s pregleda
Braco odgovara tjednima. Ima oko 50grama. Spavao je, tu i tamo je malo promrdao guzu i još udobnije namjestio glavu 😍 ima mokracni mjehur, zeludac, mozak se savrseno vidio.
Meni je iskreno to precudno jer kad sam bila sa K.na pregledu sa 13 tjedana on bio velicina za 15 tjedana. Uvijek 2tjedna u plusu 🤣
Sljedeci pregled mi je u trudnickoj jer je moja dr na GO pa kod nje tek u 7 mj 🤗
Bravo za pregled 🥳
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Da se nadovežem na moju situaciju i prestanak radnog odnosa 21 dan prije otvaranja porodiljnog. Koga god sam pitala svi savjetuju da otvorim komplikacije da nemam pauzu između prekida odnosa i porodiljnog tako da ne gubim pravo na puni iznos plaće tokom prvih šest mjeseci. 🤷🏼♀️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Evo me s pregleda
Ajme superrr Ja jedva čekam da meni prođe kritičnih 12 tjedana i da se mogu opustiti. Sada sam stalno na iglama...
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Da se nadovežem na moju situaciju i prestanak radnog odnosa 21 dan prije otvaranja porodiljnog. Koga god sam pitala svi savjetuju da otvorim komplikacije da nemam pauzu između prekida odnosa i porodiljnog tako da ne gubim pravo na puni iznos plaće tokom prvih šest mjeseci. 🤷🏼♀️Čekaj ti si 3 tjedna pred porodiljni zapravo nezaposlena jel? Ističe ti ugovor na određeno po tome ako sam dobro shvatila?
Tako je.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji