Ja nemam nikakve simotome. Nista samo puno vise piskim. Sve me strah, iskreno jer mi prva trudnoca nije bila ovakva ili jednostavno sad s djetetom nemam kad misliti o tome.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja da se javim pošteno, popodne me nije bilo, završila sam kod gin.opt nesvjestica i isti simptomi, skoro lupila u stol, pala sam, poslala me dalje, nizak tlak sam imala kad mi je izmjerila, s bebom sve ok, moram na pretrage još, možda se radi o anemiji. Na bolovanju sam do daljnjeg. Baš me srozalo. 😔
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Jao cure bas mi je zao, isplacite se, glavu gore ❤️
Ja sam ljudi moji danas muza vodila na hitnu upalo mu nešto u oko, i dok sam sjedila u čekaonici osjetila sam malo jače menstrualne grčeve al kako ja cijelo vrijeme imam grčeve nekad slabije nekad jače, ja do wc i vidim na ulošku smećkasti iscjedak i prilikom brisanja krvavi ugrušak kad se nisam srušila odmah na ginekologiju, ljudi moji preznojila se, počela mucat, na pregledu sve ok kad sam vidila srce da kuca počela sam plakat…. Uplašila se…
Evo sad nema vise smeđarenja al konstantni bolovi… poludit ću ☹️
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
𝐋𝐚𝐮𝐫𝐞𝐥 i 𝐈𝐦𝐬𝐭𝐚𝐡 jako jako jako mi je žao zbog vaših gubitaka! :( Držite se i ne odustati. Bog sigurno ima neki plan za vas! Čuvajte se cure i sretno! <3
...
...
E kad vidim ovakve objave, srce mi se slomi na tisuće djelića. :( Zašto?? Zašto???
Budući da radim u sustavu socijalne skrbi i kad vidim koliko se djece rađa koju majke ostavljaju u bolnicama, djecu koja traže svoj topli dom već od prvih dana svog života, djecu koja završe kod udomitelja ili u nekom domu, zapitam se GDJE SMO TO POGRIJEŠILI???? Zašto netko tko želi dijete više od života, vodi bitku sa zdravljem, sa samom prirodom, dok s druge strane netko tko to doslovce ne želi, postane majka bez ikakvih problema i sav univerzum je na njezinoj strani???
ZAŠTO???? Zašto je Bože to tako????
...
Oprostite cure molim vas, ali morala sam. Užasno me pogodio gubitak kod cura i jednostavno ne mogu shvatiti zašto ta nepravda.:(
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
curke ja se nažalost odjavljujem, danas mi je počelo nekakvo krvarenje i otišla sam kod doktora, srčeko se više ne vidi i bebica je prestala rasti.. rekao je da u petak odem u bolnicu, ako do tada ne krene samo od sebe..
pozdravljam vas i želim vam sve najbolje!
Jako mi je zao 😔budi hrabra, isplaci se jer ce ti trebati snaga ❤ zelim ti puno puno srece! ❤
Laurel i Imstah, cure jako mi je žao, znam da vam nije lako sada😞 želim vam puno smage da prođete kroz ovu bol i onda hrabro dalje❤️
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Cure jako mi je zao zbog Vasih gubitaka😢
Razumijem Vas u potpunosti i zapamtite da se imate pravo plakat, tugovat, vikat sve sto ce Vam pomoci da izbacite emocije. Nemojte zadrzavati u sebi, sama sam to radila pa sam si napravila psihicki problem. Nazalost to je sudbina, nema naseg utjecaja. Zapamtite da niste same❤️ Uskoro dolazi i Vase sretno doba.Meni je svaki odlazak na toalet muka, promatram uvijek obris na papiru, panicarim.. osluskujem svaki simptom, jednostavno mislim da je to normalno.
Od pocetka ove trudnoce nekako vjerujem da ce sve bit okej, a pomirila sam se s time da ce bit kako Bog odluci, nista nije u mojim rukama.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ja da se javim pošteno, popodne me nije bilo, završila sam kod gin.opt nesvjestica i isti simptomi, skoro lupila u stol, pala sam, poslala me dalje, nizak tlak sam imala kad mi je izmjerila, s bebom sve ok, moram na pretrage još, možda se radi o anemiji. Na bolovanju sam do daljnjeg. Baš me srozalo. 😔
Čuvaj i pazi se i samo odmaraj sad… 🥰
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Caliopi ja sam od početka trudnoće ja utrogestanima 3*1, normabel 3*1 i clexanima… ništa mi nisu rekli, krvarenje nisu vidjeli i nije im jasno šta se desilo…sad sam opet na strogom mirovanju, a taman se malo opustila ja i MM počeli o imenima pricat, proučavat autosjedalice… joooooj
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Caliopi, znam kako ti je 😂 šta se tiče iscjedak mislim da ga svaka ima…
Tratinčica, pa jel to dobro? 😂 jesu u prvoj trudnoći imala?
Imstah, prošla sam to, i ti dva puta..želim ti snagu da prebrodiš sve ovo, drži se i piši nam, ako ti treba kakav savjet kako dalje samo piši m, drži se! ♥️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧