Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala mi
    16. Svibanj 2023. 08:19

laurel

Mala mi

bohemian

Mala mi

Ja sam na terapiji utrogestana 3x3 i koristim ih vaginalno i zasad nemam nekih nus pojava. Malo jesu nezgodni radi curenja nakon ustajanja ali Bože moj….
    Sada imam pitanje dal se vama desavalo da vas grudi odjednom prestanu boliti i kao ispiši 😔
    Nekako sam se bas uplašila i samo osluškujem simptome. Inače bila sam danas na prvom uz i vidi se da je trudnoca u maternici odgovara za 5 nedelja kao i po zadnjoj menstruaciji. Kontrola mi je za dvije nedelje a ja cu do tad uf
    Povremeno imam blage bolove, krvarenja nema i danas se javila i mucnina u malo jacem obliku ali me brinu te grudi 😏
    To za grudi ti je isto kao kod mene. Nekad ništa a nekad bole bas bas.
    Ja sam na početku pa me baš strah od svega. A citala sam da moze biti los znak tako da sam priželjkivala neki komentar kao tvoj da mi bude malo lakše ❤️
    Također, jedan dan me bole grudi drugi dan ništa. Od straha sam sinoć išla ponavljati test 😅😂

Juhu znaci nismo jedine 💪🤲❤️❤️
    Kakav test ja sam mislila betu ponoviti 🙃🤣
    Inače prva mi je bila na 11 dan 377, druga na 14 dan 1045

Mala mi

• Elia
    16. Svibanj 2023. 09:39

Bok cure, meni je tsh 3.85,da li ima koja slicnu situaciju? Sad sam isla citat na internet i bolje da nisam, samo se bezveze isprepadamo😂😅  predpostavljam da sa tabletama to sve bude okej

Noir
    16. Svibanj 2023. 09:44

Elia

Bok cure, meni je tsh 3.85,da li ima koja slicnu situaciju? Sad sam isla citat na internet i bolje da nisam, samo se bezveze isprepadamo😂😅 predpostavljam da sa tabletama to sve bude okej

Dobit ces terapiju i to je to. Ja imam 2.6 i vjerojatno cu isto dobiti.

12/2023 dječak 💙

Noir
    16. Svibanj 2023. 09:56

Ja imam mačku i normalno se odnosim prema njoj kao i inače. Jedino treba paziti da ne čistis njezin wc.
    U trudnoci tsh treba biti u prvom tromjesečju ispod 2.5, a u druga dva ispod 3.

12/2023 dječak 💙

• Burica17
    16. Svibanj 2023. 11:28

Pozdrav svima,
    Već neko vrijeme čitam..ali evo danas je bio prvi pregled pa da se i javim.
    Danas smo 6+5 i za sada je sve ok, termin 4.01.
    Želim nam svima divne i uredne trudnoće.

Tinchy09
    16. Svibanj 2023. 11:56

Evo mene s pregleda 😁😁 imamo srceko!! ❤️😁😁 plod je 8mm, sve je u najboljem redu 🥰🥰 
    Odmah je i moje srce na mjestu 😂🙈
    ...Sto se macaka tice, mozda cu bit malo duga 🙈😂😂 iapricavam se unaprijed..Imam mace od malena, navlacila sam ih od ulicarki pa do okokucnih maca i svakako 😂 moji imaju 2 mace i odrasla sam s njima. Ja sam u stanu i imam sada 3 mace koje nebih dala nizasto jer su prvo, moje dlakave bebe i volim svo troje nenormalno 😁❤️ 
    Ujedno, s ulice sam spasila te udomila 10+ macaka, bolesnih, lijecila ih, kupala, cistila od 💩, hranila na spricu, cistila rane, cistila WCe itd... ziva i zdrava, toxo nemam niti sam ikada imala, nemam ni antitijela, koproloska analiza mojih maca je uredna (analiza kakice) jer sam morala slati jer je maca udomljena 2019 imala giardiu pa sam morala nekoliko puta slati stolicu svih maca u kucanstvu...
    Wce cistim ja, rukavicama, cesto mijenjam cijeli pijesak, dezinficiram  i sve je eto okej 😁 
    ...
    Isto je bilo prijateljici koja je eto rodila prije god dana a isto navlaci macke skupa sa mnom od pamtivijeka 😂
    ..hocu reci, nemate brige uz higijenu, obavezno pranje ruku nakon potencijalnog diranja WCa itd. Ali to mi je ionako pod normalno kad cistim bilo sto 😅.. 
    Toxo se nece bas dobiti od malo mazenja mace, mora se ipak na neki nacin unjeti u organizam. Nazalost, ukoliko su mace bolesne ili frisko s ulice, treba opreza i ja sam uvijek s takvima bila na oprezu i dok nisam bila trudna :) 
    ...nemate brige cure, nije to samo tako, samo su mace pored trudnica nazalost jako demonizirane... 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

mateak44
    16. Svibanj 2023. 13:04

Tinchy09

Evo mene s pregleda 😁😁 imamo srceko!! ❤️😁😁 plod je 8mm, sve je u najboljem redu 🥰🥰
    Odmah je i moje srce na mjestu 😂🙈
    …Sto se macaka tice, mozda cu bit malo duga 🙈😂😂 iapricavam se unaprijed..Imam mace od malena, navlacila sam ih od ulicarki pa do okokucnih maca i svakako 😂 moji imaju 2 mace i odrasla sam s njima. Ja sam u stanu i imam sada 3 mace koje nebih dala nizasto jer su prvo, moje dlakave bebe i volim svo troje nenormalno 😁❤️
    Ujedno, s ulice sam spasila te udomila 10+ macaka, bolesnih, lijecila ih, kupala, cistila od 💩, hranila na spricu, cistila rane, cistila WCe itd… ziva i zdrava, toxo nemam niti sam ikada imala, nemam ni antitijela, koproloska analiza mojih maca je uredna (analiza kakice) jer sam morala slati jer je maca udomljena 2019 imala giardiu pa sam morala nekoliko puta slati stolicu svih maca u kucanstvu…
    Wce cistim ja, rukavicama, cesto mijenjam cijeli pijesak, dezinficiram i sve je eto okej 😁

Isto je bilo prijateljici koja je eto rodila prije god dana a isto navlaci macke skupa sa mnom od pamtivijeka 😂
    ..hocu reci, nemate brige uz higijenu, obavezno pranje ruku nakon potencijalnog diranja WCa itd. Ali to mi je ionako pod normalno kad cistim bilo sto 😅..
    Toxo se nece bas dobiti od malo mazenja mace, mora se ipak na neki nacin unjeti u organizam. Nazalost, ukoliko su mace bolesne ili frisko s ulice, treba opreza i ja sam uvijek s takvima bila na oprezu i dok nisam bila trudna :)
    …nemate brige cure, nije to samo tako, samo su mace pored trudnica nazalost jako demonizirane…

Bravooo za pregled 🥰

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    16. Svibanj 2023. 13:05

Burica17

Pozdrav svima,

Bravo za pregled i dobro nam dosla 😊 

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.

mateak44
    16. Svibanj 2023. 13:32

Caliopi ☘

Tinchy i Burica čestitke na super pregledima ❤️
    Hvala vam na iskustvima i odgovorima u vezi mačaka. Ja sam inače ko mala odrastala s njima i bilo ih je minimalno 5,6 oko mene jer sam se obožavala družiti s njima, ali kako mi je ta posebno draga mačka poginula nekako sam se malo distancirala od njih, a pošto ne znam jesam stvorila kroz te godine imunost na tu toksoplazmozu, a kažem sad imaju te dvije mačke koje su stalno vani po kućama nikako nisu i zakopavaju izmet gdje stignu malo mi i nije skroz svejedno jer idu svugdje, jedu svašta pa mi je samo zbog toga pa hvala svakoj na odgovoru :)
    Baš si sad razmišljam kako sam do nedavno bila ovisna o slatkome i svakodnevno sam jela slatko, a već dobra 3,4 dana uopće ne mislim na slatko i jedem više manje samo slanu hranu, pogotovo domaću juhu kad si radim i tamanim 😛 pa me zanimalo jel koja od vas ima isto tako neko iskustvo ili jedete sve? Jel imate možda sada već izraženu želju za nekom hranom? Znam da su to samo mitovi u vezi spola bebe za slatko i slano al kod mene trenutno prijateljica koja nosi dečka kaže da je jela samo slano u početku a prije trudnoće je jela jako puno slatkoga i trbuh joj je uvijek ujutro bio izbačen van ko da je već u ne 5,6 mj trudnoće pa se kasnije povuče, dok je recimo moja seka u trudnoći s curkom tamanila slatko u početku i imala normalan trbuh pri buđenju pa eto čisto me zanima jeste vi primijetile kakve promjene u vezi hrane i trbuha na tim počecima?

Evo ja sam npr imala mucnine otkad sam se popiskila na test, znaci od nekih 4 ipo tjedna trudnoce, i dalje ih imam, ne povracam vise po 10-15 puta dnevno, smanjilo se na 1-2 puta… hocu reci da sam imala svakakvih zelja, prvo su mi se jeli samo slanci sa sirnim namazom, to me proslo pa je dosao na red burger king, a tamo bi pojela pola krumpirica i 3 nuggetsa i to bi mi bilo dovoljno i ja bi bila presretna jer barem i to mogu pojest, a da ne povratim.
    Sto se tice slatkog/slanog, inace na tome zivim cijeli zivot 😂 nisam mogla zamislit dan bez cokolade ili gumenih bombona, ali eto to uopce sad ne mogu jesti, pogotovo cokoladu… ono sto mi pase su bronhi bomboni i njih sam pojela vec na tone 🙈 
    Sto se tice kave, to sam odmah prestala piti jer sam ju dvaput povratila i zgadila mi se, iako jedva cekam da mi se vrati zelja za njom  🫣 ali evo npr svaki dan moram popit malo kole (sto znam da ne valja, ali sta cu) ili malo cedevite. 
    Kakve ste vi ostale cure? Ima li nas slicnih? 😂

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.

ivonicaa
    16. Svibanj 2023. 14:00

Burica17

Pozdrav svima,

Dobrodošla i sretnooo!

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.