![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hvala vam cure na svemu 🙏🏼 ja sam dobro fizicki psihicki kako kad znam da je dobro i da napreduje ali nije lako jer moja bebica nije samnom nego je odvojena i svako jutro ista pritanja od sestara i doktora gdi je beba. Moj malac je jucer bas puno papo pa je puno i kakio samo neka ta zutica ode.
Sto se tice izdajanja uzela sam za pocetak rucnu aventovu samo da navucem mlijeka i evo trudim se svaka 2-3 sata bar po 5-10 min na svakoj s tim da sam tek u srijedu pocela sa izajanjem. Nadam se da cu navuc pa cu uzet onda madelinu dvostranu elektricnu jer mi je sad bilo iskreno glupo dati takve novce a vjerujem da uz trud cu navuc i sa rucnom 🙏🏼
Pogledaj najprije Medela izdajalice rabljene, vjerojatno ih ima gotovo novih u pola cijene. Ionako se ti dijelovi prokuhaju i možeš čak uzeti neki novi komad (bočice obavezno), svakako jeftinije nego da plaćaš punu cijenu. Sretno :)
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Evo i ja s pregleda, uzv, i ctg..sve je ok, uloziva za vrsak prsta, kod mene uvik isti nalaz😅vjerojatno ce me sa 38 tjedana ostavit u bolnici zbog tlaka kojeg sam imala, kao praksa im je ranije hospitalizirat za svaki slucaj iako mi je tlak dobar i svi drugi nalazi krvi i mokrace super..pa ćemo vidit ocu zavrsit na induciranom ili cu na carski odma
Koliki ti je bio tlak,meni je jako visok ali me nisu ostavili nego ga mjerim doma.Prvih par mjerenja bude uzasno visoko tek peto sesto se smiri i pusti pa tako sama pratim.
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jutro cure 🤗 kako ste ? 🤗 BlairWaldorf nadam se da ti je bolje da ti je pomogla juhica i da ne povrsčaš više 🤞meni je svaki dan imam osjećaj stomak sve veći 🙈sada kada pogledam mislim se kako ću ja rodit ne znam koliko je beba velika 16.11 imam pregled u bolnici baš me zanima šta će mi reći jer 17.11 ulazim u 39 tjedan nemoguće vjerovati da vrijeme toliko brzo ide 😄
Tako se i ja zapitam, tko će rodit
Stomak mi je toliko izbačen da je baš komično, i svrbi po sredini (oko pupka i malo iznad). Očito brzo rastemo iz dana u dan, a mali je prije 7 dana već bio na 3100. Daa... toooliko brzo sve prolazi da je to nenormalno. Ništa, brojimo sitno pa kreću novi izazovi
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Moze li mi netko opisati kako izgleda inducirani porod? Od pocetka kad se dode u bolnicu.
Blair, drzi se 😘
Ja sam oba puta isla na inducirani. Prvo obave klistir, dobis cepic, pa tuširanje. Kod prvorotka krecu s aplikacijom gela i onda cekaju da vide kak tijelo reagira. Nakon toga prokidaju vodenjak i ide drip. Drugi put nisam dobila gel, nije bilo potrebe. Jedino kaj bi sad promijenila, trazila bih epiduralnu
Kaj ce im i klistir i cepic? 🤔
Ja sam se nespretno ocito izrazila 🙈 klistir pomocu cepica, nije vise kak je bilo nekad...
NanaJ krasni je dečkić 💙 zacas ste vi doma
Lonmi mene su u noci tak sibale kontrakcije kaj sam mislila da je gotovo 😅 da budem morala u bolnicu, ali drzalo me bez prestanka, skroz dolje ko da me rezalo i da ide van, i onda je ujutro stalo, sad sam jedino umorna i pospana
Moze li mi netko opisati kako izgleda inducirani porod? Od pocetka kad se dode u bolnicu.
Blair, drzi se 😘
Ja sam oba puta isla na inducirani. Prvo obave klistir, dobis cepic, pa tuširanje. Kod prvorotka krecu s aplikacijom gela i onda cekaju da vide kak tijelo reagira. Nakon toga prokidaju vodenjak i ide drip. Drugi put nisam dobila gel, nije bilo potrebe. Jedino kaj bi sad promijenila, trazila bih epiduralnu
Kaj ce im i klistir i cepic? 🤔
Ja sam se nespretno ocito izrazila 🙈 klistir pomocu cepica, nije vise kak je bilo nekad…
NanaJ krasni je dečkić 💙 zacas ste vi doma
Lonmi mene su u noci tak sibale kontrakcije kaj sam mislila da je gotovo 😅 da budem morala u bolnicu, ali drzalo me bez prestanka, skroz dolje ko da me rezalo i da ide van, i onda je ujutro stalo, sad sam jedino umorna i pospana
Ahaaaa. To je onda cepic i to je to 😀
A klistir je voda u guzu 😀 To sad rade ak zena bas ima brutalni zatvor i ne uspjeva ni s cepicima.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro cure 🤗 kako ste ? 🤗 BlairWaldorf nadam se da ti je bolje da ti je pomogla juhica i da ne povrsčaš više 🤞meni je svaki dan imam osjećaj stomak sve veći 🙈sada kada pogledam mislim se kako ću ja rodit ne znam koliko je beba velika 16.11 imam pregled u bolnici baš me zanima šta će mi reći jer 17.11 ulazim u 39 tjedan nemoguće vjerovati da vrijeme toliko brzo ide 😄
Bolje sam, ne povraćem više hvala bogu ali se osjećam kao u prvom tromjesečju... Umorna sam, ne znam sto je ovo ne mogu se cijeli dan s kauču konkretno pomaknuti. 🤷 Već uskoro 39. tjedan !! Ajmee... Gdje je vrijeme prije prohujalo
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo i ja s pregleda, uzv, i ctg..sve je ok, uloziva za vrsak prsta, kod mene uvik isti nalaz😅vjerojatno ce me sa 38 tjedana ostavit u bolnici zbog tlaka kojeg sam imala, kao praksa im je ranije hospitalizirat za svaki slucaj iako mi je tlak dobar i svi drugi nalazi krvi i mokrace super..pa ćemo vidit ocu zavrsit na induciranom ili cu na carski odma
Koliki ti je bio tlak,meni je jako visok ali me nisu ostavili nego ga mjerim doma.Prvih par mjerenja bude uzasno visoko tek peto sesto se smiri i pusti pa tako sama pratim.
Bija mi je doma oko 140-145/90-95 dva tri dana, pa sam zvala svoju gin i ona me odma poslala na hitni ginekoloski jer me i glava bolila..po nekim doktorima u hitnoj to nije visok tlak ali me zaprimija mladi doktor koji se pripa radi glavobolje pa me ostavija u bolnici na promatranju( to jutro je od 10 trudnica ostavija nas 9 u bolnici😅)..kod njih mi je najveci bija 150/100 jedan put, ovo sve drugo je bilo oko 140/90, al vise je tu igrala psiha i nervoza, uveli su mi metildopu i sad mi je stalno oko 120/80, pustili su me doma nakon drugog vađenja krvi kad su se uvjerili da su svi nalazi ok, nema proteina, svi jetreni su super..jesi ti radila pretrage krvi, mokrace? Koliki ti je najveci tlak?
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Tako se i ja zapitam, tko će rodit
Stomak mi je toliko izbačen da je baš komično, i svrbi po sredini (oko pupka i malo iznad). Očito brzo rastemo iz dana u dan, a mali je prije 7 dana već bio na 3100.Daa… toooliko brzo sve prolazi da je to nenormalno. Ništa, brojimo sitno pa kreću novi izazovi
😍3100 ☺️ veliki dečko sada je još veći 🤰 brojimo jako sitno ustvari ja i ti smo već u terminu svaki trenutak možemo rodit tj krenuti porod 🤗ja se osjećam kao da je vlak prešo preko mene i malo prije sam opet imala izljev emocija plakala sam ko kišna godina valjda emocije me jako peru ne znam šta je to 🙈😭😭😭😭
Bolje sam, ne povraćem više hvala bogu ali se osjećam kao u prvom tromjesečju… Umorna sam, ne znam sto je ovo ne mogu se cijeli dan s kauču konkretno pomaknuti. 🤷 Već uskoro 39. tjedan !! Ajmee… Gdje je vrijeme prije prohujalo
Bitno da ti je bolje 🤗i ja sam umorna isto danas ništa ne mogu mene su emocije oprale valjda sada pred kraj sad sam plakala nisam se mogla smiriti a beba udara baš mi je žao zbog nje a ne mogu si pomoći valjda i dalje hormoni divljaju 🥺šta je to cure moje drage termin se bliži ja umjesto da se veselim meni krenu suze 😭
Bolje sam, ne povraćem više hvala bogu ali se osjećam kao u prvom tromjesečju… Umorna sam, ne znam sto je ovo ne mogu se cijeli dan s kauču konkretno pomaknuti. 🤷 Već uskoro 39. tjedan !! Ajmee… Gdje je vrijeme prije prohujalo
Bitno da ti je bolje 🤗i ja sam umorna isto danas ništa ne mogu mene su emocije oprale valjda sada pred kraj sad sam plakala nisam se mogla smiriti a beba udara baš mi je žao zbog nje a ne mogu si pomoći valjda i dalje hormoni divljaju 🥺šta je to cure moje drage termin se bliži ja umjesto da se veselim meni krenu suze 😭
Pa ja mislim da je sve to normalno 🤗 mene uhvate kako kad emocije, cesce me znaju uhvatiti neke anskiozne misli pa mislim o tome pa se brinem ...😂
Ja sam zadnjih dana kronicno umorna, obavim sto moram i ostatak dana sam na kaucu, bas nemam snage kao da me sve boli ruke noge, od umora... A 36+2 sam, imam jos klipsati malo
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji