Cure na komplikacijama - kad idete kod doktora po doznake za 9. mjesec?
Ako se ne varam, rekli su mi krajem mjeseca da dodem. Jel to tocno?
Ili odmah kad zavrsi mjesec?
Tierra - meni je doktor rekao da od25. u mjesecu mogu zatraziti doznake pa ti ja mailom zatrazim doktora doznaku i onda saljem na posao i HZZO da ne moram fizicki po to ici i raznasati okolo. Probaj da ti elektronski salje - jednostavnije ti je.
‘89
38 and counting…🤗
Jelenko kad ideš kod Durica na 4D? Ja sam citala svakakva iskustva, neki hvale, neki su popljuvali pa me zanima baš tvoje iskustvo jer si mislim možda uzeti to, ipak je velika razlika u cijeni...
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Djevojke koje piju ili su pile duphaston, da li vas uspavljuje? Ne znam kako da se borim s tim kad ne mogu zaspati, onda me glava zaboli
Djevojke koje piju ili su pile duphaston, da li vas uspavljuje? Ne znam kako da se borim s tim kad ne mogu zaspati, onda me glava zaboli
Daa, na pocetku kad sam ga pila svakih 8 sati, mogla sam presoavati cijeli dan, sad kad pijem 2 malo je bolje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo i mene. Jučer smo se uspješno preselili 😊 netko je spominjao grčeve, mene drže gotovo svakodnevno, pogotovo kad se malo preforsiram kao npr jučer 😅
Na početku su me stvarno strašili, ali bebac se javlja svakodnevno pa me to uvijek ohrabri. Evo jutros sam po prvi put uspjela i vidjeti udarac izvana 🥰 doduše izgledalo je kao mali trzaj, ali toliko puno znači i odma nekako lakše dišem kad ga vidim i osjetim.
Maša, i ja sam gledala tu njihalicu, i predivna mi je, i mislim da ću najvj.uzet nju Naravno da mogu odma bi uzela onu Nunu ili 4moms, ali stvarno mi je previše dati 2000plus kuna za njihalicu 😬 a čekaju nas još kolica, autosjedalica, cijela sobica, robica, kozmetika, itd. 😅
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Daa, na pocetku kad sam ga pila svakih 8 sati, mogla sam presoavati cijeli dan, sad kad pijem 2 malo je bolje
Ja na početku kad sam ga pila i nisam toliko osjetila, ali sad valjda sam svakako umorna i nenaspavana pa me on još više obori. Isto sad i ja dva puta na dan pijem. Eto šta čovjeku može uraditi onako mala tabletica 😂 😂
Doznake se nose pred kraj mjeseca za tekući mjesec, znači ja nosim sutra za 9i mjesec ☺️
Hvala Jelenko!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Cure na komplikacijama - kad idete kod doktora po doznake za 9. mjesec?
Ako se ne varam, rekli su mi krajem mjeseca da dodem. Jel to tocno?
Ili odmah kad zavrsi mjesec?
Ja kod svoje idem iza 24-og u mjesecu i nosim u firmu, a na hzzo nosim do 5. početkom idućeg mjeseca (24.9. pokupila kod doktora i odnijela u firmu, a do 5.10. donesem na hzzo)
url = https: //lilypie.com]
Hvala Alin i Ena.
Budem to onda ovih dana otisla.
Moji skrivaju mail ko zmija noge jer se ni na telefon ne stignu javljati...
Ali na posao i u hzzo cu sve poslati mailom odmah kad dobijem od doktora.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Još se nitko nije javio s današnjih pregleda?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji