Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    27. Rujan 2021. 08:56

Jutro svima, evo mene majstori probudili i tako svako jutro, ne treba mi alarm 😆
    Sretno cure na pregledima🤗

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

aurora12
    27. Rujan 2021. 09:04

Jutro cure i sretno svima na pregledima 🥰
    Nasem decku je danas 26 tjedana 💙 Sinoc je bio dosta aktivan, bas me razveselio jer je zadnjih par dana mirniji a ja stalno u pokretu 🤗 
    Luu cestitam na punom tjednu 😍
    Maso to zvuci kao kontrakcije, nadam se da ih neces imati cesto 🤞 Meni su neko vrijeme stale a zadnja dva dana ne mirujem bas pa sam osjetila opet. Malo cu usporiti i nadam se da ce sutra bit sve ok na pregledu.
    Ja sam sinoc zaspala oko 2,3, uhvatila me panika jer nemamo nista i onda sam smisljala odakle da krenem s pospremanjem. Moram rascistiti ormar jer u nista ne stanem, donijeti jesensku robu od muzevih za njega, meni nista ne treba 🤣 Moram baciti neku staru posteljinu i napraviti mjesta za bebine stvari 🥰 Mogla bi i ikea doci na red kad izmjerim police u spajzi, trenutno je zatrpana kutijama od miksera i posuda, sve ide vani 😁 
    Zelim vam lijep dan i da svima koje radite tjedan brzo prode 💛
    Ja bih kroz ovaj mjesec otisla do firme jedan dan rascistiti stvari, najbolje za vikend. Bas sam naglo otisla a nece me biti jos neko vrijeme pa zelim rijesiti sto imam jer do nove godine sve mora biti arhivirano. Vraca mi se i kolegica s porodiljnog pa cu sigurno jedan dan na kavu s par blizih kolega, bas mi fale 😊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Mum of four
    27. Rujan 2021. 09:29

Moji planovi za danas su kao i svaki dan samo vozikam,cure imaju neke lude rasporede u skoli tako da mi sve u razlicito vrijeme zavrsavaju,a na zalost ne mogu pjeske iz skole jer smo na brzoj cesti.
    Ja sam isto razmisljala da moram preslozit nas ormar kako bi napravila mjesta za bebine stvari jer na žalost u sobi mi ne stane posebna komoda za njega. Gledam malo one organizatore i svidja mi se ideja da stavim kutije i u nju slazem tj rolam robicu. Bas bude lijepo pregledno. 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Jelenko93
    27. Rujan 2021. 09:31

E cure koje su dimenzije dječji madraci, našla sam sad da vitapur ima akciju na ne propusne podloge za madrac pa ne znam koju bi dimenziju trebala uzet, ima 60x120 i 70x140

Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈

Alin
    27. Rujan 2021. 09:38

Jutro curke! Sretno danas na pregledima biti ce sve super i savrseno.❤️
    Ja danas konacno narucujem Cocoonababy madrac i molim boga da bebuska zeli spavati u njemu 😅 i jos neke ostale sitnice. Čisto da se malo izguštam 🤗

Buduci da sam unazad 5mjeseci skoro morala mirovati jucer sam bila na drugoj kavi vani i cure moje to je “vrli novi svijet”🤗 uzivancija. 
    Puse svima i sretan novi radni ili neradni tjedan 😘😘

‘89
    38 and counting…🤗

Teeny
    27. Rujan 2021. 09:42

Jutro cure ☀️
    Mi doručkujemo, poslije toga pravim lazanje za rucak pa spremanje za posao, povratak nakon godišnjeg 😔 Muz je jos danas i sutra slobodan pa ce on biti s malom.
    Taya bas si fit trudnica 😍
    Maša standardne dimenzije krevetica su 60x120.

Teeny
    27. Rujan 2021. 09:43

Ode mi post.
    Sretno danas na pregledima 🤗

PeggyCarter
    27. Rujan 2021. 09:52

Jutro cure
    Sretno svima na pregledima danas. 
    ----
    Nisan se javljala par dana, al sam sad sve pročitala, vidim raspisale ste se o svemu i dosta toga već nabavile. I ja sam razmisljala o platnenima, al su me mama i svekrva odgovorile od toga.
    A šta se tiče nabavke, mi smo dobili komodu i dodatak za presvlačenje i cutie krevetić - baby i mini s madracom i po 1-2 navlake, problem je nac navlake za njega jer je u obliku jaja, pa cu vjerojatno samo ugurat malo vecu navlaku ako/kad se dogodi da je promoći.
    ----
    Vrime mi je tako brzo proletilo, ostalo mi je još 2 mjeseca, a čini mi se ko da će i to proletit, neću sve uspit ni spremit na vrime. Rješili smo velike stvari, kolica, krevetić, komoda, a imam i dosta robice.
    Sad kreće nabavka ostalog 
    Baš gledam ljuljačku i te vreće za spavanje - mama me odgovara od toga da kupim vreću za prvih 6 mj, za kasnije je imam, al po ovome što čitam sigurnije mi je to nego dekica. 
    Još 3 tjedna i onda odoh na porodiljni, iako radim od doma, proleti mi dan takoreć na poslu, popodne sam preumorna, a i ako imam još nešto za obavit, ne stignem se pozabavit stvarima za bebača.
    ----
    Za vikend smo uspili sastavit komode i malo reorganizirali sobu, s obzirom da će spavat s nama u sobi Kad kažem uspili sastavit - mislim da je muž sastavljao, a ja uz njega sjedila i čitala knjigu. Uzela sam 3 knjige u knjižnici vezano za odgoj i bebu, ali naravno da nisam to krenila prvo čitat nego Bridgerton - i čini mi se da sam se sad navukla, baš razmišljam kako bi mogla popodne u knjižnicu po nastavke. 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

PeggyCarter
    27. Rujan 2021. 09:55

I htjela sam pitati cure koje su bile ili će ići na 4D ultrazvuk, u kojem ste tjednu išle ili kada planirate? Mislila sam pitati ginekologa u srijedu na pregledu za to, al nez koliko to ima smisla sada, jel to tribalo ranije? Ako nema, razmisljam vridi li davat 500kn, a i prvo moram vidit s gine bi li mi u tom slucaju da da muž prisustuje na ultrazvuku. Sad ne smiju ni ući u unutarnji dio čekaone radi korone, čak i ako su cijepljeni.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

Jelenko93
    27. Rujan 2021. 09:58

Gdje se ono u zg može ići sa pratnjom na uzv? Muž me pili da kako nisam dobila sliku sad na anomaly i nek tražim sutra svog gin da mi napravi, ne može shvatit da mi neće radit uzv samo zbog slike🤣🤣

Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.