Sretno danas cure svima ❤️
Jelenko najvaznije je da je sve u redu, a tempo ces sad malo smanjiti.
Masa hvala ti💙 ja sam ti svoju curku kupala u kadici na stolu nekako mi je bilo najprakticnije.
Sta se tice kila ocito je svaka trudnoca razlicita, ja kad sam s curkom bila trudna sam do sad bila vec na plus 9 kg. A sada sam na nuli.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja sam sad isto polako pocela slagati u glavi sta sve treba kupiti. Mogla bih napraviti popis danas.
S obzirom da imam kcer i nemamo bas muske djece u obitelji moram kupiti sve 😀
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja isto moram kupit bas bas sve, sestra i brat imaju po troje djece ali su svi bas stariji djeca vec imaju po 12,13 i vise godina tako da nemam sta posudit. Imam sogoricu kojoj mali ima godinu dana ali ona sve posudila nekoj svojoj pa onda nema nista za mene 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I mi smo curku kupali u kadi na stolu, tako bilo najlakše jer nema saginjanja. Tako da cemo i ovaj put isto.
U posljednje vrijeme je okupamo u tus kabini brzinski.
Kad su u pitanju snovi nisam nista bolja, sanjala sam da je beba jednostavno ispala iz mene i da sam samo plakala
Sretno curama koje imaju danas preglede!
Sretno na pregledima😊
Ja sjela na colu i cekam da veliki dodu jer sam ih sada jedva probudila🤣🤣🤣
Bila u H&M kupila si 2 hlaca i tajice za spavanje...naravno da sam malo bauljala i za bebe pa je mali prasac dobio i nesto robice😍😍😍
Sad jos po biljeznice i skolski pribor pa pec tortu.
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Cure dali znate nekoga tko ima psa a da je morao na veliku operaciju. Maminog peseka je sinoć udario vlak i bili smo danas na snimanju i utvrđeno je da joj je polomljena zdjelica🥺 Rekli su nam da se javimo na veterinarski fakultet ili neku kliniku da nam kažu svoje mišljenje. Bez operacije neće više nikad moći hodat i bilo bi joj prebolno, a za operaciju treba izdvojiti par tisuća kuna i znali bi tek poslije kakva bi joj na kraju bila funkcija zadnjih nogica🥺 Užasno, ne znam, u šoku sam, a ona je tako mala i draga, ne znam šta da radimo. Ostala je tamo do navečer na infuzijama i nešto protiv bolova da dobiva. Mamina tetka od koje ju je uzela je rekla da je možda najbolje da je se uspava, ko zna kako će proći operacija, šta će moći poslije a i financijski je jako puno, ne znam uopće šta da radimo🥺
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko, drago mi je da je sve okej, bit će u urinokultura dobra vidjet ćeš :)
Ja sad pospremala stan s mužem, hvala bogu na njemu 🤣🤣 ja bi čistila još 3 sata s pauzama sigurno 🤦🤷 al baš se umorim brzo, još sad se bacam na ručak, a ne da mi se kuhati baš 🤣🥺
Lucija 16.12.2021.💗
Ja se spremam slagati ormar.... Najprije curkin, selekciju napraviti jer ima hrpu robe koju je već prerasla, maknuti kratko, prebaciti dugačko.... Onda, ako budem sposobna idem još muževo i svoje....
Mama će danas ručak.. susjed mi donio dunje, pa sam si stavila kuhati kompot od dunja i jabuka sa 2-3 šljive 🤩 to obožavam 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jelenko super da je sve uredu 😁
Mi smo kupali na stolicu u sobi, ali smo shvatili da to ne funkcionira najbolje jer su nas boljela leda, sad razmisljamo o nekoj drugoj opciji, ali nista nam ne pada na pamet osim stalka jer u kupatilu nemamo mjesta, a u sobi isto jedino stol
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jelenko moj tata je imao donedavno psa, imala je galopirajući karcinom, imala je operaciju. Nažalost uginula je prije mjesec dana, svi smo još uvijek pretužni. Sve to jako puno košta no ja nekako mislim da bih ipak probala sve prije uspavljivanja.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji