Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    01. Kolovoz 2021. 08:40

freya_444

Cure koji magnezij uzimate? Ja od Diethpharma, ali je okusa naranče, a to mi malo smeta 😵 razmišljam da promjenim….

Biolectra magnezij Direkt...malena vrećica, Direkt u usta, rastopiš slinom i progutaš.... Trošila u prvoj t i sada...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    01. Kolovoz 2021. 08:50

Ajme cure kod nas noćas show, malena kašlje i onda se tak razbudila i zaigrala da nas je skroz držala budnim. 😳 jutros niš od kupanja, mislim da iskorištavamo baka servis na najjače i povlačimo se po kauču. 
    Što se tiče imena, Bruna moja malena je isto rekla da će se brat/sestra zvati Elsa i Anna, baš tako u kombinaciji 😂😂 Muž misli da muško ime imamo još od prve trudnoće a meni je to sad tak tak. Žensko ime smo imali za drugu curicu koje nam se svidjelo, ali mi je sada malo čudno obzirom da smo je izgubili da bi to ime dala ovoj bebi ako bude curka. Ja čak i bi, ali muž ne želi ni čuti. Tako da mi se čini da nemamo imena, ali nekako mislim da ćemo i pričekati dok malo trudnoća ne poodmakne. 
    Inače smo jučer išli u dva navrata slušati bebu babywatcherom i nismo nikako mogli naći otkucaje, samo je nešto krčalo (možda crijeva?) pa sam malo nemirna, moram danas ponovo probati. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bela_le
    01. Kolovoz 2021. 09:16

Jutro
    Mi cemo danas prijepodne laganini, u kuci vjerojatno biti, a posljepodne nam dolazi mala prijateljica na cuvanje pa cemo se nekako tako zabavljati
    Sto se imena tice za curu smo imali spremno, za decka smo malo bili na nozevima, ali nekako smo se uspjeli dogovoriti

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    01. Kolovoz 2021. 09:22

Mi ćemo na kraju ko frendica, svak svoje prijedloge na papirić, u vrećicu pa izvlačenje u rodilištu 🤣🤣🤣

Jelenko93
    01. Kolovoz 2021. 09:23

Jutro cure, da se pohvalim danas sam službeno ušla u 2 tromjesečje, juhuuu, baš mi je lijepo to bilo vidjet na aplikaciji, prvi dio je prošao, ponosna na sebe😅🤩🥳

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Bela_le
    01. Kolovoz 2021. 09:25

Jelenko93

Jutro cure, da se pohvalim danas sam službeno ušla u 2 tromjesečje, juhuuu, baš mi je lijepo to bilo vidjet na aplikaciji, prvi dio je prošao, ponosna na sebe😅🤩🥳

Cestitam 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    01. Kolovoz 2021. 09:28

Jutro! 
    Ja sam sinoc nadobudno izasla vani na ribarsku, moj slavni izlazak je trajao pola sata - dok se nisam ispovracala na moros mora. Muz se malo uneredio pa danas oboje rigamo 😂
    —-
    Sto se aktivnosti tice, ja hoduckam, ali nista posebno jer meni i dalje sve nesto boli i imam menstrualne grceve cesto. Ima li jos koja cura koja je prosla 12. tjedan takve grceve i dalje? Bas me do zivcira iako je dr rekla da je sve ok. I normalno nosim, nije nisko, ali bolovi su svakodnevni. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    01. Kolovoz 2021. 09:43

Slee

Jutro!
    Ja sam sinoc nadobudno izasla vani na ribarsku, moj slavni izlazak je trajao pola sata - dok se nisam ispovracala na moros mora. Muz se malo uneredio pa danas oboje rigamo 😂
    —-
    Sto se aktivnosti tice, ja hoduckam, ali nista posebno jer meni i dalje sve nesto boli i imam menstrualne grceve cesto. Ima li jos koja cura koja je prosla 12. tjedan takve grceve i dalje? Bas me do zivcira iako je dr rekla da je sve ok. I normalno nosim, nije nisko, ali bolovi su svakodnevni.

Uzimaš magnezij? Ja kad skužim da mi jače budu ti grčevi, uz magnezij popijem i Normabel od 2 i bude ok .. normalno je, ja sam ih u prvoj t imala jos u 18tt...

• Clarissa
    01. Kolovoz 2021. 09:45

Jutro! Bome jutros nisam bila early bird, doduse iz navike se probudila rano, ali onda zamracila prozore i natrag u horizontalu, godilo mi spavati. Napravila sam si malu kavu da za gust popijem i chillam dok ne dodje vrijeme rucka.
    Bruna svaka cast na porodu, neka i drugi bude tako spretan i fletan 
    PiaBuu bol je normalna u ovoj fazi. Kod mene nakon 6 tableta krvarenje trajalo 2 i pol tjedna, bol i grcevi bili razlicitog intenziteta (najjaci prvih nekoliko dana), prva m dosla nakon 36 dana, a druga m se nije pojavila jer nam se zbilja posrecilo. Drzi se, bit ce sve ok!
    freya ponekad popijem Magnezij malat (Kal), na njega sam se navikla (iz ranijih aktivnijih dana ), a nesto Mg ima i u Almageinim prenatalima koje pijem.
    Jelenko juhuuuuuu! Vis kako dodje to 2. tromjesecje, super truper! Nisam ni skuzila svoje jer nisam znala kako se tocno racuna, onda me kolegica na poslu zapilila da sigurno vec je, i zbilja, it's here 

Sto se imena tice, nemamo jos ideje. U prosloj t sam se nadala da je curica i imala sam spremno ime, ovaj put se nisam od neke trte mrte htjela nadati nicem osim da sve bude u redu tako da sad za deckica nemam jos ime, ali vjerujem da bude neke inspiracije.
    Zelim vam ugodnu nedjelju! I da sparina ode baj baj, a dodje zrakaaaa. 

• Clarissa
    01. Kolovoz 2021. 09:51

Slee mene zna tupa bol poput menstrualne uloviti. Danas sam 13+6, neko vrijeme nije bilo nista od boli ili slicnog osjecaja pa sam se zabrinula (klasika zenska), ali ovaj tjedan par dana bila bas takva, onako nisko u trbuhu, uz rub gacica. Prvo sam se uplasila da sam pretjerala sa setnjom, no onda se opet pojavila nakon 2 dana bez muvinga, pretpostavljam da se to dolje sve siri pa zato dodje do osjecaja tupe boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.