Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    31. Srpanj 2021. 18:15

Hvala cure, brusnica pijem evo već cijelo popodne, puškom non stop i imam feeling da je kao malo bolje 😁😁 u uputstvima za ninur piše da može trudnice, osim u zadnjem tromjesečju.... Al ipak prije brusnica 🤞👍
    Kretanje .. ja se u prvoj t nisam kretala jer se eto nisam smjela... Nit sam oticala(rodila u srpnju, taj dan vani bilo 36stupnjeva), nit mi se skupljala voda nit sam i imala ikakvih problema zbog tog mirovanja/nekretanja... Iako su me svi plašili da ću se zato sporije otvarati i teže roditi bla bla,  otvarala sam se i dosta brzo, makar je bio inducirani (zbog streptokoka, i atb koji sam morala dobivati tijekom poroda), od ulaska u box u pola11 do rođenja curke prošla su 4sata 😁... 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

PiaBuu
    31. Srpanj 2021. 20:36

Pozdrav curke! 
    Imam pitanje, vi koje ste popile pilulu radi spontanog pobačaja, koliko vas je boljelo ? Koliko ste krvarile dugo? Dobile mengu iza toga ? Dali je normalno da boli drugi dan?!
    Pitanja koje ne mogu dobiti od ginekologa 😒

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Lori🍀
    31. Srpanj 2021. 22:15

Bambina i Clarissa evo meteorolozi najavljuju da je ovo zadnji val ovakvih vrucina, nadam se da nisu fulali, meni ih je isto vise dosta. Clarissa nasip je super ali me te musice i komarci gore ubijaju pa ga izbjegavam ljeti😅 Bravo za 10 km, ja sam zasad na rutama od 5 - 6km ali trudim se brze hodati, vise mi se neda😅
    Bruna pa ti si imala porod iz snova a sad ti moze biti samo lakse s drugom bebom😊
    PiaBu nije cudno da boli 2.dan, bitno da nisu jaki bolovi u pitanju. Ja sam krvarila 12 dana a prva M je stigla nakon 29 dana od tablete. Drzi se❤

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Taya_
    01. Kolovoz 2021. 06:42

Čestitke svima na otkrivanju spola bebe.. 💛 Najbitnije je ipak da su one zdrave, bez obzira na spol.. Ja sam isto bila uvjerena da je dečko, imala spremna muška imena, ali intuicija me gadno prevarila i stiže nam naša princeza kojoj mama i tata još nisu našli ime.. 🧡
    ___
    Ja jedva čekam da prođe ovo ljeto. Nikad mi do sad nisu smetale vručine ali sad u trudnoći to je neizdrživo.. Doslovno prije 5h popodne ne mogu iz kuće.. Dođem do malo sunca doslovno padam dole od mučnine, vrti mi se, nikad mi još tako nije bilo slabo.. Tlak se ruši na 90 sa 50.. Baš užas.. Neki dan sam samo na kratko otvorila vrata poštaru i provela sam pola sata na podu kupaone na hladnim pločicama da dođem k sebi.. 😫 A o spavanju zadnja 1-2 mj. da ne govorim.. I sve je gore i gore.. Spavam po 3h dnevno, ako i to uopće.. Evo i noćas samo sat i pol.. Baš sam ko 🦉.. A po danu isto nikako zaspati da to nadoknadim.. Morat ću malo popričati sa dr. na pregledu.. Je li još koja kao ja ili? Imala sam i ja od početka mučnine, jake ali bez povraćanja.. Ali sad bi sve dala da mi je kao na početku trudnoće.. Onda sam barem, bez obzira na hematome i strogo mirovanje, mogla odmoriti i izaći van a ovo sad je baš užas.. 🥴 Izleda je i moja curka samnom postala noćna ptica 🐦 haha.. baš najjače udara kad bi trebalo spavati.. Ali bitno da je čujem, tako znam da je sve u redu 🥰 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bruna257
    01. Kolovoz 2021. 07:27

Jutro!
    Piabuu boljelo je još koji dan ko normalna menga, to je normalno...
    Lori haha zahvaljujem genetici, mama je mene rodila za sveukupno 3,5 sata, seku za niti sat i pol, pa eto, molim Boga da se i meni smiluje isto tako 😁🤣 ja sam već sljedeći dan bila mila majka, šetala po sobi i normalno funkcionirala, 1unutarnji i 2 mala vanjska šava... 
    Taya i meni je isto... Jučer sam sjedila vani navečer sa susjedom (ima termin 3tj prije mene), njoj super, nikakvih simptoma t ni mučnine nema, a ja zelena, em mi muka, smeta me vrućina, ne paše mi ništa, jedu me komarci, gladna a niš mi se ne jede... Ljuta sama na sebe radi tog... 🤦🤦 A što se imena tiče, muž uvjeren da imamo spremna i za curku i dečka.. hmmm, not sure about that 🤦🤣 niš mi se više ne svida, nit muška nit ženska imena 🤣🤣 a ako malenoj dam da bira bit će Elza 🙊🙈🤣

aurora12
    01. Kolovoz 2021. 07:46

Jutro cure, nadam se da ste dobro i da bar vecina spava kako treba i nema mucnine, ostalima ce valjda brzo bit lakse 🤞
    Ja sam preko dana ok jer ne izlazim i klima je tu, ali mi je noci bas tesko izdrzati. Srecom uglavnom uspijem opet zaspati pa je onda dizanje u 10,11. Nocas sam se probudila oko 3 i nisam mogla spavati, samo sam razmisljala sto mogu sad s muzem umjesto seksa 🤣 Napokon mu je godisnji pa cemo biti vise skupa 🥰 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    01. Kolovoz 2021. 08:18

Bok cure! Sparna nedjelja, nikako da padne kiša🥵
    Jučer nam je došla nećakinja od 3 godine pa smo cijeli dan se zabavljali s njom, al moram reći da sam bila ukomirana na kraju dana, prepone i leđa su me ubijala. Sa spavanjem nemam problema hvala bogu. Idem spavat u 10, dižem se u 7 i po, 8. I još popodne odspavam 1 sat *kuc kuc u drvo*.🤣🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    01. Kolovoz 2021. 08:18

Mi smo se konačno uspjeli malo opustiti i kvalitetno podružiti, malena je kod bake noćas bila 🤣 ja se osjećam dobro i mislim da malo nježnog maženja i druženja ne može štetiti 😁 ljepše se spavalo i sva sam si nekako bolje 😁🙈🙊

freya_444
    01. Kolovoz 2021. 08:19

Što se kretanja tiče, nije da sam ful aktivna, ali i neaktivna. Negdje između. Pokušavam ne izlaziti van nakon 11 ujutro pa negdje do 18h popodne. Vjerujem da ću na jesen imat veću želju prošetat, iako ću biti veća 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    01. Kolovoz 2021. 08:26

Cure koji magnezij uzimate? Ja od Diethpharma, ali je okusa naranče, a to mi malo smeta 😵 razmišljam da promjenim....

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.