Hvala zene!
Slee sretan put i samo gustajte!
Bela-le jos mi dr nije rekao, imam samo sto sam preko online kalkulatora racunala - vecinom ispada 31.1., ali javim i kad mi dr kaze.
Bruna isto mogu preporuciti caj od brusnice, nastavila sam ga piti jer mi se svidio okus (Encianov sam kupila u dm-u).
Teeny bome nisam imala nikakav predosjecaj, nije ni muz. Mama mi je rekla da ce gledati kako se ustajem pa nabaciti prognozu (bapske neke price), ali ipak sam saznala prije tih gatanja
Cure, jel se vi dovoljno krećete? Ja prilično malo i rekla mi je sestra da će mi noge oteknuti ako se neću kretati više. Jel to istina?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Imam I ja pitanje-iliti ga misljenje 😆😆 dakle.. s obzirom da ja nikad nisam bas bila za te neke stvari sto bas svi imaju... dakle gledam tu neku djecju robicu sve nešto na dinosaurice slonice... mislim nemam nis protiv ko voli neg izvoli al zanima me di bi se dalo najbolji stvari naci a da nisu bez tih nekih printeva 😜
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Cure, jel se vi dovoljno krećete? Ja prilično malo i rekla mi je sestra da će mi noge oteknuti ako se neću kretati više. Jel to istina?
Ja se malo krećem, ne jer ne želim nego zbog vrućine i mučnina koje su mi najizražajnije navečer kada bih mogla izaći van uz more prošetati.. To mi baš fali i jedva čekam da zahladi.. Definitivno bi trebalo svakodnevno ako ništa drugo, lagane šetnje nabaciti.. Znam da neke cure idu i na pilates, ali ja još nisam razmišljala o tome, možda na jesen..
Popis termina 🤰❄:
Anameri- 23.11. 💗
Taya- 25.11. / Čakovec 💗
Birdy- 27.11./ Zagreb 💗
Ginger39- 8.12. / Zagreb 💙
Freya- 8.12. / Pula / 💗 Lucija
Tierra- 12.12. / Zagreb 💗
Nelanr- 12.12. 💙
Joja - 14.12. Mozda 💗
Mamasita- 16.12. 💙
Miraclebaby26- 16.12 / Dublin / 💙 Noel
Aglaja- 19.12. / Zagreb 💙
Bela_le- 19.12. / Osijek / 💙 Izak
Novasrećica- 23.12. / Pula💗
Deedee505- 25.12.
Avica- 27.12. / Zagreb 💗
Angel- 27.12. / Varaždin ili Čakovec
Luluuu- 28.12. / Pula
Bumbasor- 28.12. / sv. Duh 💙
Lucy_lu - 31.12. / Rijeka
Aurora12- 3.1. / Split 💙
Piba7- 4.1. / Zagreb 💙
Briggite -4.1.
Nemamimena26- 5.1. / Zagreb 💙
Maša- 5.1. / Rijeka 💙
Sirenita - 7.1. / Karlovac 💙
Sandricak- 13.1. / Zurich
Peppss- 15.1. / Slavonski Brod
Schinin- 15.1. 💙
Marty86- 15.1.
Embarasada- 17.1 / Vinogradska 💙
LadyD- 19.1 / Slavonski Brod 💙
Ane1212- 19.1. 💙
Ri- 20.1. 💗
Mn291- 29.1.
Ella1994- 30.1.
Margo- 31.1. / Split
Clarissa- 31.1. 💙
Lori- 3.2. / Zagreb 💗
Sedmatina- 3.2.
Josipab- 4.2. / Split 💗
Lota_twins -4.2.
Jelenko93 - 6.2. 💙
Upitnica_st -8.2. / Split
Slee- 9.2. 💗
Teeny- 9.2.
Bambina -10.2.
Bruna 15.2.
Jelenas - 18.2. / Vinogradska
Momoffour- 22.2. / Rijeka
Bette- 27.2.
Ninica- 10.3.
Petra1602- 19.3.
Tierra ja se dosta malo krecem, ali svaki put kad zelim nesto vise nor. Otici u setnju, za 10min dobijem kontrakcije... ja se bojim sporog otvaranja zbog ne kretanja iako nije dokazana neka poveznica
Miraclebaby istu muku mucim, vidjela sam da h&m u novoj kolekciji ima oar basic komada i next mi je okej
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja sam vec sa 17 tjedana bila na Oggt, ali budem ponavljala jer mi je prvi secer bio 5,2 a 5,1 je granica. Gin mi je bas ozbiljno to shvatio, malo i preozbiljno i stavio na dijetu.
Ostalo mi je sve super, nakon kaj sam pila glukozu.
Imam pitanje... Prije na pregledima mi je gin napisao cerviks 1 članak zatvoren, a sad na proslom cerviks 1 članak za vrh prsta. Nije ništa spomenuo, samo da mi je trudnoca uredna, da je sve ok. Mogu šetat i sve. Al me malo ovo zabrinulo za vrh prsta?
Teeny ja sam imala osjecaj da je decko, mozda zato jer su mi svi govorili da je decko jer nemam mucnine...a na kraju curica. Tak da ni meni intuicija nije jaca strana😁
Bruna iskreno nemam pojma za te kapsule, obicno u uputstvima pise smiju li trudnice koristiti pa pogledaj. Brusnica od enciana je meni super, to znam da se smije...
Tierra ja se dosta krecem a razmisljam dns krenuti i sa laganim vjezbanjem jer sam zatvorena i cerviks je ok a i osjecam se dobro. Sve ovisi kakva ti je trudnoca, ne treba nista forsirati
Bambina hvala ti, bas mi je laknulo, valjda jer sam taj spontani imala pa sam se i vise bojala zbog toga. Drzim fige da te mucnine napuste uskoro🤞🤞🤞
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Encian brusnica odlična i meni, svakih par dana popijem šalicu, baš mi paše blago kiselkasti okus..
Lori, mrvu su popustile mučnine, ima već par dana, vidjet ćemo da li će opet pojačati.. Ma sve bi mi bilo lakše da ova vrućina prestane više..
Tierra puno sam se kretala dok me nisu mucnine i umor zasarafili, mucnine bi me najvise predvecer oprale, a umor iza posla, zaspala bih cim bih doma dosla. Tak da sam se ulijenila neko vrijeme, posebno tijekom toplinskih valova. Sad se trudim vratiti u akciju jer radim uredski posao tako da vecinu dana presjedim. Nadam se da ce jake vrucine uskoro oslabiti pa da se mogu vratiti u svoje ture po nasipu. Danas sam se evo ustala jako rano da ulovim zraka i otisla svoju pjesacku turu oko jezera i po nasipu, opalila 10 km i onda opalila pol dana spavanac. Ali osjetim da mi fali hodanja kao prije, neki ritam cu si sloziti, naravno koliko ce tijelu odgovarati.
Ja isto jedva cekam da padnu vrucine pa krenem u sboje standardne setnje,strasno mi fali kretanja…cekam iduci pregled 9.8. Da mi potvrdi gin da je sve u redu i da mogu vjezbati,pa se mislim upisati i pilates i tako
Vratit se aktivnijem stilu zivota,sad kad su prosle mucnine i umor 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji