Bette bas mi je zao za mucnine, u kojem si tjednu? Nadam se da ce uskoro proci. Puno nas ima prrgled u uto😊
Upitnica cekam pregled pa zato jos nisam rekla😁 da je bio s 12 tt rekla bi tada. Nekako mi je sve od 11, 12 tt vec relativno sigurna trudnoca ali nisam bila 3tj na pregledu pa me vec sad hvala blaga panika pa nisam imala potrebu reci prosli tjedan na poslu
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori, Harmony se ceka 3 radna dana na nalaz. Meni je bilo 4 radna dana jer je u njemackoj jedan dan bio praznik, ali to su mi odmah rekli da ce tako biti.
Mi smo cekali taj nalaz i onda smo odmah svima rekli, pa i ja na poslu...
Mi smo danas bili u Ikei da pogledam malo kako funkcioniraju prematalice i nisam skuzila 😂
Htjeli bi odvojeno ladicar i gore da se montira drveni okvir za prematalicu ali ne kuzim kako se taj okvir montira i koje dimenzije da gledamo.
Osim kolica, to ce nam sigurno jos trebati pa ako ima neka dobra dusa da me prosvijetli, bila bih jako zadovoljna (mozda ima neki blog ili clanak o tome? Ja ne uspijevam pronaci)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Tierra- mi smo imali hemnes komodu i gore samo podlogu, bez tog okvira jer nisam htjela da mi strši. Probam nać sliku pa uploadam.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure, jel voli koga trtica tj vrlo vrlo donji dio leđa ali nekako široko područje ne samo 2 cm trtice. Baš mi je čudno i.sve mi se teže kretati...bas osjetim. Jel ima koja taj problem? Bila sam na masaži u petak ali nije mi ništa posebno radila po donjem djelu a i inače me nikad ništa u donjem djelu nije bolilo, samo uvijek vrat i ramena od sjedenja
Mene ne trtica al imam osjećaj da su mi nekako zategnuti mišići koji su točno ispod ruba gaćica, ne boli me nisu grčevi nego neko zatezanje, kao da sam radila previše trbušnjaka🤷♀️ Nije da me posebno brine ali me smeta sva hodam automatski nekak pogrbljeno kao štedim trbuh neću se ispravit, pitat ću u četvrtak dr u petrovoj
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure, jel voli koga trtica tj vrlo vrlo donji dio leđa ali nekako široko područje ne samo 2 cm trtice. Baš mi je čudno i.sve mi se teže kretati…bas osjetim. Jel ima koja taj problem? Bila sam na masaži u petak ali nije mi ništa posebno radila po donjem djelu a i inače me nikad ništa u donjem djelu nije bolilo, samo uvijek vrat i ramena od sjedenja
Mene rastura cijeli donji dio leda, nekak sam si to pripsivala tezini stomaka i jer nosim nisko
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja sam neki dan pisala da me bole nisko ledja. Nekad trtica, a nekad na lijevoj ili desnoj strani. Guzica me isto boli nekada. Pitat cu u utorak na pregledu sto bi to moglo biti.
U utorak nas je bas puno za pregled.
—-
Ja danas cijeli dan povracam, umjesto da mi bude sve slabije, ja imam osjecaj da je meni sve jace. Kad povratim od naprezanja me bas boli nisko dolje
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozz trudnice.. vidim svaku od nas nešto muči.. Ja također nosim jako nisko pa me dosta znaju leđa zezati i ne mogu biti dugo u pokretu.. Prođe jedino kad mirujem.. A ove vručine me ubijaju.. Baš me zeza spavanje i tlak a iz kuće ne mogu prije 17h jer se rušim od mučnina..
Nego.. Molim vas za savjet što se tiče kolica, koja imate ili koja je najbolje nabaviti? Meni je to sve još nepoznato (prva beba).. 🙊
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jel kojoj od vas bilo neugodno oko pupka, meni je već neko vrijeme i sad kad sam se tuširala sam pritisnula malo iznad pupka i tu unutra kad dublje stisnem mi je nešto kao napeto kao tetiva možda ne znam i nelagodno kad pritisnem nemogu reći da je bol. E sad vjerojatno bi se usrala od straha da nisam jučer bila na uzv abdomena pa su rekli da je sve oke, pretpostavljam da bi vidjeli da je neki bruhić ili bilo što 🤷♀️ Utjehu molim🙄
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Pozz trudnice.. vidim svaku od nas nešto muči.. Ja također nosim jako nisko pa me dosta znaju leđa zezati i ne mogu biti dugo u pokretu.. Prođe jedino kad mirujem.. A ove vručine me ubijaju.. Baš me zeza spavanje i tlak a iz kuće ne mogu prije 17h jer se rušim od mučnina..
Nego.. Molim vas za savjet što se tiče kolica, koja imate ili koja je najbolje nabaviti? Meni je to sve još nepoznato (prva beba).. 🙊
Ajoooj nadam se da će te mučnine proći 😘💞
Mi razmisljamo o Cybex Balios S lux ili o Bebetto Luca ili Holland. Stvarno ima raznih kolica, sve ovisi što ti je bitno...meni je npr.bitno da su sto laksa jer cu se morat penjat i spustat po stepenicama, onda da je košara duža i šira( primijetila sam da rade dosta uske te košare 🤷♀️), da ima velike kotače za sve terene, da eventualno ima i torbu za stvari i da nije komplicirana za sklapanje, ono da ne zauzima previše mjesta...
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji