Sa sestrom sam pričala u tim brojevima i ovdje sam tako napisala 😂
Joj kako sam se prestrašila, sva sam mokra odjednom bila 😂
Al gledajući za 6/7 tjedan, to je uredu?
Izvinite cure, ovo mi je prva trudnoća, nova sam 😂
Prvo sok, bebe nema, pa plod ne raste, plod ne kuca, prestrašilo me sve to.. al usrećilo me saznanje da raste 🥰
Ako ti je ovulacija bila na dan odnosa onda je sutra 5 tjedana od ovulacije, odnosno 7 tjedana trudnoće. Ako je bila koji dan kasnije jos si manje trudna, znaci oko 6 tjedana si sad. Dr.ce ti racunati od zadnje menstruacije, po tome si vise od 7 tjedana ali to nije realno i beba ce po velicini odgovarati tjednu manje, bitno je samo da je konstantno tjedan manje. Ne sjecam se sto si sve pisala ali ako si vec 2 tj.po dr.nije ni cudo da se nista ne vidi pa nesto malo jer si bila prakticki sa 4,5 tjedana sto je jako rano. Kod mene je prvoj trudnoci plod bio 4 mm i dr. je racunala da je trudnoca 6 tjedana i par dana. Ja sam mislila da je to ok a po odnosu/ovulaciji sam trebala biti tjedan dana vise. Da sam joj to rekla narucila bi me sigurno ranije, ovako sam tek sa 10 tj.saznala da se beba ne razvija. Tako da mi kod tebe sve izgleda u redu ❤❤ I dr. ti je krivo rekao da plod treba biti 7 mm tad kad si bila, prerano je bilo da bude toliki.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jelenko, frendica mi je rodila pred 10ak dana tamo. Kazu da su svi super, ima par sestra koje su bile nervozne, ali u principu je zadovoljna, ona je bila na carskom. Jedino su je izludjivali pregledi i cekanje i guzve
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Freya naručila sam se na pregled 21.7. pa kad budeš imala vremena stavi na popis :)
Moja gin je na GO pa mi je dugo čekat do novog uzv, tako da sam se naručila privatno... s obzirom da je beba na prošlom pregledu bila tjedan dana manja, jako sam nestrpljiva i znatiželjna kako napreduje. Još k tome moja ginekologica ima neki stariji uzv (na kojem se ni ne čuju otkucaji, samo sam ih vidjela, a nije ih ni izmjerila) pa se nadam da će se kod privatnika sve bolje vidjeti, a imaju i 3D-4D.
Jel netko radio 3D sa 10tt i dal se uopće radi tak rano?
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 8/2020
👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
miss.ab. 7+3tt 7/2021
Uvijek ima svakakvih iskustava pogotovo što se tiče Petrove jer su tamo skoro sve rizične ali mislim i da sve ovisi šta i koliko očekuješ a i kako se koji doktor /sestra ustao taj dan, kao i svi imamo svoje loše dane ali ne treba dat da te se gazi nego imat svoje pa pokazat i zube ako treba. Ja sam bila sad neki dan na prvom pregledu tamo u trudničkoj i pripremila sam se na par sati čekanja ali sam bila stvarno brzo gotova. Vidjet ćemo dalje, 26og idem vadit krv i na uzv za kombinirani a onda 29og opet kod te doktorice sa nalazom i na pregled. Jedino što me ubija u pojam jesu ta putovanja u zg pa doma ali izdržat ću
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Aurora zao mi je šta si izgubila bebicu 😞
Koliko vidim sutra ideš na pregled, javi kako bude ❤️
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Bambina pratimo se 🥰🥰 jel ti počeo trbuščić rast? Moj se zaokružio bas, malo mislim 😊😊
Piabuu pogledaj na internetu vrijednosti bete
Daa, baš sam ga dobila, onako izgledam kao full napuhnuta.. Nema šanse da nosim išta što me steže, samo tajice i haljinice.. Plus još jedem dosta zbog mučnina.. 😅
Pozdrav curke,
Evo mene od doktorice, moja ginekologica na godišnjem ovaj tjedan pa sam bila kod zamjene. Tokom dana mi se krvarenje malo pojačalo ali i dalje je to više rozo blago smeđe nego crveno. Nije me pregledala uz objašnjenje da sam obavila pregled prije 3 dana, gestacijska vrećica mjerama odgovara tjednima i dala mi duphaston i strogo mirovanje do sljedećeg tjedna.. Malo mi je čudno da me nije pregledala, na moj upit dali da odem vadit betu je rekla da ne treba da je trudnoća potvrđena.
Tako da ja na bolovanju od sutra i iščekivanju sljedećeg tjedna...
Ima li koja ženica da je dobila duphaston bez prethodnog pregleda?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Freya naručila sam se na pregled 21.7. pa kad budeš imala vremena stavi na popis :)
Moja gin je na GO pa mi je dugo čekat do novog uzv, tako da sam se naručila privatno… s obzirom da je beba na prošlom pregledu bila tjedan dana manja, jako sam nestrpljiva i znatiželjna kako napreduje. Još k tome moja ginekologica ima neki stariji uzv (na kojem se ni ne čuju otkucaji, samo sam ih vidjela, a nije ih ni izmjerila) pa se nadam da će se kod privatnika sve bolje vidjeti, a imaju i 3D-4D.
Jel netko radio 3D sa 10tt i dal se uopće radi tak rano?
Ja sam ti privatno radila sa 10 tt. Kako sam malo prokrvarila, a moja bila na go otisla sam privatno.
Moja beba nam je okrenula guzicu 😀, ali vidis sve krasljeske vec, ruke je drzala sa strane glave. Vidis vec kompletnu malu osobu
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Aurora zao mi je šta si izgubila bebicu 😞
Koliko vidim sutra ideš na pregled, javi kako bude ❤️
Hocu, nadam se da ce sve biti ok ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure evo nas sa pregleda. Sve je ok srce kuca. Veliki smo 1.35cm i uzv nalaz odgovara i stanju po zadnjoj M 7+4. Nalaz uredan i ne vodimo se pod rizicnom svejedno na zadnju T jer kaze dr da je ona bila slucajnost i nevjerojatne su sanse da bi se ponovilo.
Dalje vadenje krvi, urina... Nisam ni gledala sta mi je sve uputnica dala, panorama i sljedeci pregled 11.08.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji