Pozdrav cure,pridruzujem se zimskim bebama,termin mi je 10.03.22,rana sam trudnoca dana 5+6 😁😁😁
Dobrodosla i cestitke 💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo me s pregleda, sve je super😊 Velicina bebe, otkucaji, sve kako treba, nema hematoma. Krvna slika i urin isto dobri stigli mi nalazi popodne pa mi je odmah pogledala😊
Slee joj bas mi je zao za psa, dobro da je sve ok na kraju, sigurno si se jako prepala😥
Dubrovcanka heej dobrodosla! Sjecam te se s jesenskih beba, imala sam spontani nedugo poslije tebe. Drago mi je da si opet trudna, ovaj put ce biti sve super, samo hrabro😊
Xoxo hvala ti,ginicka mi je rekla da napravim za 3tj nakon uzv da je to taman
Ninica dobrodosla, cestitam na plusu😊
Drago mi je da je sve ok sa bebicom 👍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Čestitke svima na dobrim pregledima 🥳🥳🎉🎉 bas mi je drago, da sve prolazi dobro 🤗🎈
Drage moje, moram sa vama podijeliti sada jedno iskustvo, bila sam maloprije u dućanu i po prvi puta sam izašla van u baš uskim tajicama, gdje mi trbuščić dolazi do izražaja, one trudničke, sa visokim strukom.
Znači nema osobe u dućanu, koja me nije odskenirala od glave do pete, u jednom trenutku sam pomislila Bože, jel nešto ne valja, a da ja ne vidim ili što!?
Baš neki odvratan osjećaj, kad vas neko tako snimi od glave do pete 😬
Ja recimo na trudnice nikada sa takvim čuđenjem nisam gledala 🤦♀️
Sada si mislim, možda bolje da samo u širokoj robi hodam 😅😅
Hihihi bas si me nasmijala... mene svi tako gledaju.. stomak mi je napuhan skroz kao za 5 mj. cak sam dozivila i da me neki dedica pusta na blagajni ... al neobazirem se puno jest da je ponekad neugodno kad susretnes one zurilice al vaznije je meni da mi je udobno. Inace sve mi smeta i zulja al tako isto imam taice neke mekane uske i par maja di se sve vidi kao da su 3 broja manje.. uglavnom bitna je udobnost a ne tuđe misljenje 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pregledi🤰🤰💞:
novasrećica- 7.7.Birdy-7.7.ginger39-8.7.Ri-8.7.sirenita-8.7.Taya-8.7.anameri-9.7.XOXO-12.7.aurora12- 13.7.Bruna257-14.7.Bambina-15.7.jelenas-15.7.avica-16.7.Maša-19.7.Bela_le-21.7.Anci- 21.7.ane1212-21.7.TeJa-22.7.nemamimena26-23.7.Slee- 27.7.Teeny-27.7.Freya_444- 29.7.AnnaO-6.8.Jelenko93-12.8.Cure, jutro! ☀️☀️☀️Embarasada, Lori, miraclebaby kad su vam idući pregledi, nisam pohvatala…🙈🤷♀️
Btw se javila Miraclebaby s izvještajem s pregleda?🙈🤷♀️
novasrećica & Birdy, sretno danas cure 💖💞
Ja imam 21.7.
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Draga Bela, ista stvar i kod mene. Sinoc u 1 se dizem pisati i pobrisem se, a ono rozi trag, jos jednom i tada manje i jos jednom i nakon toga vise uopce. Stavila sam si odmah jedan utrogestan vaginalno i na rukavicama nije bilo traga ni iscjetka ni krvi, isto tako ni jutros. Cak mi je izgledalo kao da je nesto povrsinski ili je pukla neka zilica. Bila sam na pregledu prekjucer, sve je bilo super pa nekako vjerujem da je sve pod kontrolom i da je ovo nesto bezveze bilo. Ali da je stres vidjeti, uh! Vjerujem da je i tebi sve pod kontrolom!
I ja imam neki osjecaj da je sve uredu, cula sam se sa doktoricom, rekla mi je da dodem danas kad stignem pa cu ici sad ujutro da me na brzinu pregleda
Nadam se za obadvije da ce sve biti ok 💗💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo da se javim, sve je uredu, samo je neka zilica pukla, odma mi je napravila pregled, veci je za tjedan dana i ima vec 178g, s obzirom da mi je sad sve pogledala slijedeci pregled mi je 25.8. Pa freyakad stignes sam prepravi molim te
💗 bas mi je drago
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Schinin hvala ti na objasnjenju, nije mi drago kad dr. gledaju samo tsh tako da ja uvijek vadim i free hormone jer znam da su bitni. U bolnici nekad ni ne vade free ako je tsh u granici pa izvadim privatno. Ali mislim da dr. prati sve i da ce povecati dozu 👍
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sretno curke danas! ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cestitam novim curama i svima na dobrim pregledima ❤
Bella i Slee drago mi je da je to proslo i da ste dobro 🤗🤗
Ja sam isto imala dramu s krvarenjem, kroz jutro je bilo neko lagano narancasto i pretpostavila sam da je polip, navecer je bilo svjeze krvi ali malo vise nego inace i nije odmah stalo pa sam za svaki slucaj isla provjeriti jel sve ok. Bebica je dobro, ima 82 mm 🥰❤ Dr.je vidio da polip krvari, nije htio provjeravati otvorenost da ne pogorsa i napokon sam i ja docekala uzv preko trbuha, prekrasno je vidjeti bebu s bocne strane kako lijepo odmara 😍 Rekao je da dosta mirujem i uzmem duphaston iako ne znam zasto kad se zna uzrok krvarenja i nije zbog manjka progesterona ali ok.
Netko je pitao za kremu za suncanje, ja sam prvo kupila alphanova kids 50 jer nisam mogla cekati dostavu, danas sam narucila naif jer je jedna cura tu preporucila (na mali zakladi je na akciji). Ne razumijem se bas u sastave ali sam vidjela da alphanova ima aluminij hidroksid koji je sporan (nije dokazano stetan ali ni obrnuto) a naif ga nema tako da cu radije tu a staru cu pokloniti sestri. Kupila sam i 2 grudnjaka u h&m-u jer mi treba nesto udobnije, poslije sam vidila da su za dojenje ali ne smeta dok god nema zica 😁
Angel ja sam procitala da je do 2 kg ok za 12 tjedana, ja sam 14 i dosad je 3 kg ali sam prije trudnoce taman smrsavila zbog promjene prehrane pa ne racunam da mi je to bila realna kilaza.
I da vas pitam ide li muz/partner ikako s vama na pregled? Mislim da su kod mog dr.sad dozvoljene pratnje na pregledu pa cu bas pitati moze li muz samo nakratko vidjeti bebu.
Privatna kod koje idem sad do 9 mj je pustila mm da vidi sve... jest da su se urotili na kraju kako ja to trebam mirovat zbog tih hematoma al rekla je da moze svaki put doci i da smatra da kad im je prva beba da se tako privikavaju i postaju svjesniji sta ih ceka 😂😂😂
Drago mi je da je sve ok sa bebicom 💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji