Novasrecica čestitke na super pregledu ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cure hvala svima na podrsci za danasnji pregled! ☺️ Super je prosao! Beba je velika 313 grama i bas je aktivna, iako je jos ne osjecam. Na +9 kg sam, i rekla mi je da pripazim malo, jer ce sada tek ici kile gore 🙈 nadam se samo da nije GD.
Od noviteta u simptomima je da imam vec neko vrijeme intenzivan miris urina i znoja (nikad nisam tako imala) pa cemo napraviti urinokulturu za provjeru. I uvesti probiotike.
Uglavnom Dr mi je divna i uskoro odlazi sa zamjene u domu zdravlja, a zbog nje sam se i vratila natrag na dom zdravlja- nadam se da ce i iduca biti bar u pola takva 😇
Iduci, i to zadnji pregled kod nje, mi je 12.8.- trebalo je biti krajem 8. no kako idem na more onda smo ranije (a u meduvremenu idem privat Anomaly scan napraviti). Nadam se da nije to sad previse UZV-a u kratko vrijeme 🧐
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Jelenko93 i ja planiram sada tek na farbanje, i isto planiram samo preljev neki, tek tamo prije poroda planiram ponovne pramenove. A vjencanje je ipak poseban dan 🤩
Novasrecica cestitam na pregledu 😇
Slee raspolozenje isto tako, promjenjivo ful, no mogu reci da sam ipak zivnula u 2.tromj, prvo mi je bilo grozno - depra zesca.
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Cure hvala svima na podrsci za danasnji pregled!☺️Super je prosao! Beba je velika 313 grama i bas je aktivna, iako je jos ne osjecam. Na +9 kg sam, i rekla mi je da pripazim malo, jer ce sada tek ici kile gore🙈nadam se samo da nije GD.
Od noviteta u simptomima je da imam vec neko vrijeme intenzivan miris urina i znoja (nikad nisam tako imala) pa cemo napraviti urinokulturu za provjeru. I uvesti probiotike.
Uglavnom Dr mi je divna i uskoro odlazi sa zamjene u domu zdravlja, a zbog nje sam se i vratila natrag na dom zdravlja- nadam se da ce i iduca biti bar u pola takva😇
Iduci, i to zadnji pregled kod nje, mi je 12.8.- trebalo je biti krajem 8. no kako idem na more onda smo ranije (a u meduvremenu idem privat Anomaly scan napraviti). Nadam se da nije to sad previse UZV-a u kratko vrijeme🧐
Cestitam 😊
Dosta je ultrazvuka, ali mislim da se nece nista dogodit bebi zboh tog, sta oni koji zbog nekog stanja moraju svaka 2 tjedna na pregled tako da samo opusteno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Novasrecica cestitam na super pregledu !! ❤️
Stvari koje se netreba ticat nikog osim roditelja ja neznam sta bi rekla stvarno koliko je to grozno !! Ja osobno bi trenutno vise od jednog djeteta a ces mi ti sad rec AA TO TI JE SKUPO, treba to skolovat… gluposti svatko radi kako hoce a ako i mislis drugacije MOLIM TE neka zadrze misljenje za sebe.. ja bi im i tako rekla iskreno :P
I da moje strpljenje u trudnoci NE POSTOJI ja ne sutim ja odbrusim bilo kome i bas me briga… ti ces glupo komentirat a bome ako mozes ti mogu ija 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Birdy čestitke na pregledu 🎉🎉
Meni je danas jedan od onih koma dana, još sam danas dobila problem sa stolicom, da oprostite proljev i šta god da pojedem trčim nakon nekog vremena na wc.
Evo sada sam gladna, ne znam više ni sama šta da jedem, jer sve što sam pojela, izašlo je iz mene 😌😌
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Birdy cestitke na super pregledu😊
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Cure hvala svima na podrsci za danasnji pregled!☺️Super je prosao! Beba je velika 313 grama i bas je aktivna, iako je jos ne osjecam. Na +9 kg sam, i rekla mi je da pripazim malo, jer ce sada tek ici kile gore🙈nadam se samo da nije GD.
Uglavnom Dr mi je divna i uskoro odlazi sa zamjene u domu zdravlja, a zbog nje sam se i vratila natrag na dom zdravlja- nadam se da ce i iduca biti bar u pola takva😇
Iduci, i to zadnji pregled kod nje, mi je 12.8.- trebalo je biti krajem 8. no kako idem na more onda smo ranije (a u meduvremenu idem privat Anomaly scan napraviti). Nadam se da nije to sad previse UZV-a u kratko vrijeme🧐
Čestitke na pregledu ❤️ baš već prava beba.. 😃 Bitno da je sve u redu.. Nadam se da će i sljedeća dr. biti tako dobra..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji